Gheorghe Tadici intenţionează să se retragă de la echipa naţională

România a terminat pe locul 9 turneul final al Campionatului European din Ungaria şi Croaţia, cu toate că, în afară de clasamentul celor şase echipe care au plecat la Budapesta nu se poate face o clasare clară. Cu o victorie în faţa Danemarcei, „tricolorele” ar fi fost în semifinale. Vorba lui Tadici: „un gol sau un punct te poate urca trei locuri sau te poate coborî la o astfel de competiţie”, ceea ce a simţit România chiar pe pielea ei.
Per ansamblu, România a arătat destul de bine la Europene, dar problemele par a fi destul de multe în „bucătăria internă”. „Ciumpalacii”, după cum i-a numit selecţionerul, au aşteptat probabil acest loc 9, tocmai pentru a-l contesta, din nou, pe Tadici.
Cu toate că la finalul Campionatului European selecţionerul s-a declarat mulţumit de evoluţia fetelor sale, iar pentru România urmează Mondialul de anul viitor, unde România trebuie să obţină un loc care să o ducă la Jocurile Olimpice din 2016, surse din aturajul tehnicianului ne-au dezvăluit că Gheorghe Tadici se gândeşte să se retragă de la echipa naţională. Motivele ar fi multiple, dar unul dintre ele este faptul că anumiţi „specialişti” făcuţi peste noapte ştiu să critice echipa naţională şi atunci când nu este cazul. Toată lumea vorbeşte de time-out-ul cerut în finalul meciului cu Danemarca, cu toate că, selecţionerul a făcut cam acelaşi lucru şi în meciul cu Spania, iar acolo, dacă i-a ieşit, nimeni nu a mai comentat. Exact cum spunea Ovidiu Ioaniţoaia pe blogul său: „nu cumva Tadici, de peste 3 decenii pe bancă, ştie mai bine decât oricare dintre cei din jur când să solicite întreruperea meciului? Despre ce vorbim, îl învăţăm pe cocoş la ce oră şi cum să cânte cucurigu?!”.

3 Thoughts to “Gheorghe Tadici intenţionează să se retragă de la echipa naţională”

  1. anonim

    Oferta de lucru pentru toti! Veti gasi din ce in ce mai multi oameni care lucreaza cu noi, pentru ca oferta noastra este absolut serioasa! Contract legal oferit din start! Dovada platii disponibila imediat! Am expediat si primele castiguri! Oferta NU e joc piramidal si NU e MLM! Lucrati 3 ore pe zi ca operator online si incasati 300 dolari lunar! Pentru mai multe informatii, trimiteti textul ”Info” la adresa de email: daniela_s17@yahoo.com

  2. Anonim

    Ii urez sarbatori fericite asa-zise jurnaliste, Daniela Elena Fizesan Chisbora, careia i-au esuat toate incercarile de a deveni asistent medical de renume in Qatar. Este cea care se ocupa cu raspandirea unor zvonuri malitioase la adresa tuturor celor care nu au pus botul la fatarnicia ei de “intelectuala” (de exemplu povestile vanatoresti ale senatorului PSD, Gheorghe Pop bijuteriile viceprimaritei de Zalau, Daniela Cota sau averile liderilor noului PNL Salaj, Radu Capilnasiu si Lucian Bode).

    In 2009, Daniela Elena Fizesan Chisbora incerca cu disperare sa dea de vedetele Intact, citez: Zi-mi cum pot sa iti trimit o fotografie cu subprefectul de Salaj, Onorica Abrudan, cica fosta membra PDL, care in timpul serviciului face campanie pentru Bascosu’? In Zalau s-a facut si o campanie in scoli, cica de informare, sub egida prefecturii, prin care elevii dintr-un liceu au fost invatati cum sa voteze. Ghici cine au fost ? Alt subprefect PDL, Claudiu Barsan, impreuna cu directorii PDL de la Casa Judeteana de Pensii Salaj, Anamaria Pernes, si directorul AJOFM Salaj, Romeo Sarca. De asemenea, prefectul Andrei Todea misuna prin judet la ceas de seara. Tot pentru campania lui Base…, desigur. Sper sa vezi mesajul. (ciutacu.ro/articol/asaltul-grotesc-al-termitelor-portocalii/, mircea-badea.ro/blog/replica/comment-page-8/)

  3. Maria

    DA!Daca Tadici s-a retras e destept si Zalaul poate spera din nou.Isi distrugea sanatatea acolo pt nimic cu niste indolente gen jocul cu Dnk si Hungaria ??? Bravo pt tot ce a facut !

Leave a Comment