Gheorghe Tadici, după ultimele două turnee din 2013: „Jocul echipei s-a îmbunătăţit, în special pe faza de atac”

HC Zalău a avut un final de an cu multe meciuri de verificare, iar începutul lui 2014 va fi unul şi mai încărcat pentru formaţia condusă de Gheorghe Tadici. Echipa zălăuană a câştigat Memorialul „Tiberiu Rusu”, organizat la Cluj, în perioada 20 – 22 decembrie, dar şi Cupa Consiliului Judeţean Sălaj, ce a avut loc o săptămână mai târziu, în Sala Sporturilor din Zalău.

Dacă la turneul de la Cluj, handbalistele zălăuane au înregistrat două victorii şi o remiză, la competiţia de la Zalău, formaţia de la poalele Meseşului s-a impus în toate cele trei partide susţinute, învingând, pe rând, „U” Jolidon Cluj, DVCS Debrecen şi NKSE Elore Bekescsabai.
Chiar dacă Tadici nu a putut conta la Zalău pe aportul căpitanului Georgiana Ciuciulete, pe care a menajat-o din cauza unei accidentări, tehnicianul zălăuan s-a declarat mulţumit de evoluţia pe care au avut-o jucătoarele sale. „Turneul de la Zalău a fost singurul desfăşurat în această iarnă în România la care au participat două echipe din străinătate. Au fost două zile cu jocuri disputate, fiindcă cele două echipe din Ungaria au un alt stil de joc faţă de echipele din campionatul intern. Atât Debrecen, cât şi Bekescsabai sunt două echipe valoroase, care au produs rezultate surpriză în campionatul din Ungaria. Chiar dacă Ciuciulete nu a putut juca, fiind uşor accidentată, echipa a avut un joc bun, în special pe faza de atac. Se vede o creştere în valoare, dar şi o mai bună omogenizare. Echipa a avut momente bune pe ambele faze şi sunt mulţumit de calitatea jocurilor. Mă bucură faptul că Bădiţă, Bardac, Constantinescu, Trif şi Pintea joacă din ce în ce mai bine. Şomoi şi Beşe, două jucătoare cu experienţă, susţin foarte bine echipa pe ambele faze, iar prin revenirea Georgianei Ciuciulete vor exista şi mai multe soluţii, fiindcă este o jucătoare emblematică”, a precizat Gheorghe Tadici.
Există, însă, şi jucătoare de la care managerul zălăuan aşteaptă evoluţii mai bune. „Aştept mai mult de la Cicic şi Pop, iar de Ţurcaş sunt nemulţumit”, a dezvăluit Tadici.
Tehnicianul Zalăului a explicat şi evoluţia celor trei portari pe care-i are la dispoziţie: Mihaela Mureşan, Adina Mureşan şi Ana-Maria Inculeţ. „Îmi doresc ca evoluţia portarilor să fie constantă. Toate au perioade foarte bune şi apără mingi imposibile, apoi sunt momente când primesc goluri de la nouă metri”.
Fiind final de an, Gheorghe Tadici dorit să încheie printr-un mesaj adresat susţinătorilor echipei. „Vreau să le urez tuturor colaboratorilor echipei, suporterilor şi familiilor acestora, dar şi celor care iubesc sportul în general, un an plin de realizări şi să aibă o viaţă mai bună”.

2 Thoughts to “Gheorghe Tadici, după ultimele două turnee din 2013: „Jocul echipei s-a îmbunătăţit, în special pe faza de atac””

  1. Suporter sport

    Dl Tadici este un om pe care atunci cand Zalaul nu o sa-l mai aiba il vor aprecia la justa lui valoare . Atunci se vor propune , nume de strazi sau a sali sporturilor , omagii pt ceea ce a facut pt acest judet , regrete etc . Nu stim sa ne apreciem valorile atunci cand le avem . Pacat de aceasta natiune !

  2. Mircea

    @ Suporter – ai perfecta dreptate. Zalaul NU merita o asemenea valoare. Orase cu 2-300000 de locuitori sunt ingenuncheate de ani si ani de zile de Zalaul si Salajul cel mic si ne facem ca nu vedem adevarul si consideram ca e normal .. Distrugem tot ce e bun in tara asta ..

Leave a Comment