Gheorghe Tadici, după eşecul cu HCM Baia Mare: „Este un rezultat normal”

Clasată pe locul şase la finalul returului, HC Zalău a întâlnit în prima fază a play-off-ului liderul HCM Baia Mare, cea mai în formă echipă din Liga Naţională. Primul duel dintre cele două formaţii a avut loc luni după-amiaza, în Sala Sporturilor din Zalău, câştigat la o diferenţă de zece goluri de echipa maramureşeană, după ce la pauză, oaspetele au condus cu 14 – 12.

„Este un rezultat normal, având în vedere diferenţa de valoare dintre cele două echipe. HCM Baia Mare merită felicitări pentru ceea ce joacă, pentru valoarea pe care o are. Nivelul campionatului este destul de scăzut şi sunt puţine echipe în România cu care Baia Mare s-ar putea antrena în adevăratul sens al cuvântul. Mă gândesc că după terminarea campionatului vor face câteva jocuri cu echipe din străinătate, pentru a vedea cu exactitate nivelul echipei. Victoriile şi meciurile pe care le susţine în campionat pot deruta echipa pentru competiţiile europene. Pentru a realiza ceea ce reuşeşte să facă clubul din Baia Mare, ai nevoie de o organizare şi de o logistică foarte bună. Nu cred că echipa din Baia Mare va întâmpina probleme în ceea ce priveşte câştigarea campionatului. Îi va fi greu Braşovului să reziste în faţa echipei din Baia Mare”, este de părere managerul Gheorghe Tadici.
De cealaltă parte, antrenorul principal al maramureşencelor, Costică Buceschi, a precizat că echipa sa va aborda cu maximă seriozitate următoarele jocuri, chiar dacă HCM Baia Mare este, de departe, favorită la câştigarea campionatului.
„Nu ştiu dacă această victorie o putem numi un pas spre titlu, fiindcă urmează partide grele, pe care va trebui să le abordăm cu maximă seriozitate. Ne aşteaptă o partidă dificilă acasă, în returul cu Zalăul, o echipă care se va mobiliza şi care va juca la fel cum a făcut-o în prima repriză. A fost mai greu îneputul de meci. Am întrat în jocul lor, dar în repriza a doua am schimbat apărarea, iar pe faza de atac am dat mai uşor drumul la minge. Portarul ne-a ajutat, mai ales că golurile pe faza de contraatac atârnă foarte greu pentru echipa care le primeşte. În momentul în care ne-am uitat la tabelă, era o diferenţă de peste şase goluri, ceea ce mi-a dat posibilitatea să joc cu tot lotul pe care l-am avut la dispoziţie”, a declarat Costică Buceschi.

2 Thoughts to “Gheorghe Tadici, după eşecul cu HCM Baia Mare: „Este un rezultat normal””

  1. […] Via: Gheorghe Tadici, după eşecul cu HCM Baia Mare: “Este un rezultat normal” […]

  2. De vazut

    Ce modest este acest modest rau de tot antrenor de la Baia Mare. uita ca de 4 meciuri Tadici nu a stat pe banca cu ei ? Vai mama lor cat a batut Tadici la ei vreo 20 de ani si in plus ia salvat de la retrogradare ca si pe alti de cateva ori . Ce sa le faci acum acestor m”modesti” pe un metru cub de bani publici si din cei spalati ? sa-i vedem in 2-3 ani unde vor fi ? Unde este acum si Oltchimul…

Leave a Comment