George Guşet, locul I la Memorialul Atleţilor Clujeni

La fel ca anul trecut, aruncătorul de greutate de la CSM Zalău, George Guşet, s-a clasat pe primul loc la Memorialul Atleţilor Clujeni, concurs ajuns la ediţia cu numărul XVIII. A fost primul concurs în care sportivul pregătit de Gheorghe Guşet şi Lorena Boberschi a aruncat bila de 7.260 kilograme prin piruetă, la concursurile anterioare efectuând aruncare lineară. De la grupa de aruncări de la CSM Zalău au mai fost prezenţi: Cristian Vlaic, Cătălin Paşca, Vlad Mureşan şi Andrei Mureşan. Chiar dacă aceştia sunt încă juniori, au aruncat cu bila de 7.260 de kilograme, calându-se la final, în ordine, pe locurile patru, cinci, şase şi şapte.

De menţionat că în timpul probei de aruncări, pe ecranele din incinta Cluj Arena au fost rulate secvenţe din concursurile de aruncări la care a participat Gheorghe Guşet, chiar şi Mondiale şi Europene.

La Memorialul Atleţilor Clujeni au fost prezenţi şi sportivi de la Liceul cu Program Sportiv „Avram Iancu” Zalău, cele mai bune evoluţii avându-le: Cătălin Marian, Claudiu Meleg, Denisa Şomai, Patricia Prodan şi Paul Parnău, atleţi pregătiţi de Teodor Bidian şi Lucian Bârlogeanu.
Concursul de la Cluj este organizat pentru comemorarea şi cinstirea unor personalităţi ale atletismului clujean trecute acum în amintirea iubitorilor sportului: Ion Moina, Ioan Arnăutu, Gheorghe Kiss, Gheorghe Biro, Sanda Cubleşan, Peter Nagy, Peter Killyeni, Cornel Porumb, Traian Chitul, Maria Cioncan, Nina Pasciuc Ţiclete, Simona Stănescu, Iosif Crişan, Kurt Socol, Wolf Socol, Marian Paşcalău şi alţii.

Leave a Comment