Gala Fotbalului Sălăjean, organizată în premieră de AJF Sălaj

Asociaţia Judeţeană de Fotbal (AJF) Sălaj a organizat sâmbătă, în premieră, Gala Fotbalului Sălăjean, un eveniment despre care preşedintele Daniel Sabou a vorbit şi în campania dinaintea alegerilor. Reprezentanţi ai Federaţiei Române de Fotbal, ai Prefecturii Sălaj, ai Primăriei Zalău, ai Consiliului Judeţean Sălaj, alţi oameni politici, dar şi din alte domenii s-au prezentat, alăturii de membrii afiliaţi, la cel mai important eveniment dedicat fotbalului din judeţ.
Conducerea AJF Sălaj le-a dat posibilitatea tuturor membrilor afiliaţi să nominalizeze cel mai bun jucător din Liga a IV-a şi cele două serii din Liga a V-a, cel mai bun junior, cel mai bun portar, cel mai bun antrenor, dar şi cel mai bun conducător de club.
În Liga a IV-a, cel mai bun junior a fost desemnat Eduard Trinka (CS Barcău Nuşfalău), iar Ciprian Pavel, de la Unirea Mirşid, a fost ales ca cel mai bun jucător. Marius Paşca a fost antrenorul cu cele mai multe voturi, iar Claudiu Băican a devenit cel mai bun portar, în timp ce conducătorul anului a fost desemnat Călin Bereschi – primarul comunei Mirşid.
În Seria Vest din Liga a V-a, au fost acordate următoarele distincţii: Mihăiţă Oprea (Stejarul Sîg) – cel mai bun junior, Răzvan Gal (Venus Giurtelec) – cel mai bun jucător, Medan Cozac (Sporting Zalău) – cel mai bun portar, Călin Pop (Sporting Zalău) – cel mai bun antrenor şi Marius Palce (Stejarul Sîg) – cel mai bun conducător.
În Seria Est din Liga a V-a, au fost premiate următoarele persoane: Vlăduţ Sav (Luceafrărul Bălan) – cel mai bun junior; Lucian Pocol (AS Tihău) – cel mai bun jucător; Paul Todoruţ (Viitorul Băbeni) – cel mai bun portar, Emil Ionaş (Luceafărul Bălan) – cel mai bun antrenor şi Florian Midi (CS Hida) – cel mai bun conducător de club.
A fost premiat şi cel mai bun arbitru – Răzvan Lădar şi cel mai bun arbitru asistent – Sergiu Duma.
„A fost un eveniment frumos, pe care mi l-am dorit de la începutul mandatului să-l organizez. Vreau să mulţumesc tuturor celor care au răspuns invitaţiei noastre, începând cu Felix Grigore – reprezentantul Federaţiei Române de fotbal, reprezentanţilor autotirăţilor locale, dar şi celorlalţi oameni care au fost alături de mine şi la evenimentele anterioare organizate de noi”, a declarat preşedintele Daniel Sabou.
Au mai fost acordate premii speciale, printre cei premiaţi fiind foştii fotbalişti Vasile Jula, Cristian Oros, Claudiu Cornaci, Cosmin Sabău, Grigore Păşcuţă, Vasile Strâncel, Marius Cozma şi fostul arbitru FIFA, Ioan Onicaş – preşedintele Federaţiei de Minifotbal din România.
Premierile au fost făcute de Felix Grigore – manager competiţii FRF, de subprefectul Alexandru Vegh, de Marcel Ţârle – consilier pe probleme de sport în cadrul Primăriei Zalău şi de deputatul Lucian Bode.

One Thought to “Gala Fotbalului Sălăjean, organizată în premieră de AJF Sălaj”

  1. Hagi (Tudose)

    Se joaca football in Salaj?

Leave a Comment