Fraţii Simion, invitaţi speciali la „Cupa Meseş”

O nouă ediţie a „Cupei Meseş” la box este programată vineri şi sâmbătă, în Sala Sporturilor „Gheorghe Tadici”. La eveniment sunt aşteptate 12 cluburi, plus clubul organizator, CSM Zalău. CSM Piteşti, CSM Târgu Mureş, CSM Cluj, ACS Speranţa Jucu, CS Progym Gheorgheni, CS Dacia Orăştie, Torpedo Zărneşti, Felix Box Botoşani, Jiul Rovinari, Başti Box Salonta, Bengu Box Marghita şi Box Club MLG Zalău sunt cluburile invitate la gala de la Zalău.

Primul meci este programat la ora 16, iar la ora 17:30 va avea loc festivitatea de premiere a celor mai buni sportivi din cadrul clubului, top în care conduce atleta Paula Todoran, sportivă pregătită de Mirel Seişanu, urmată în clasament doar de pugilişti.

La ediţia din acest an a „Cupei Meseş” au fost invitaţi fraţii Simion, Dorel şi Marian, fără îndoială ultimele produse de valoare ale boxului amator. Cei doi s-au retras din activitate în 2004, fiind în prezent antrenori la clubul Dinamo.

„Sper să fie o gală reuşită, mai ales că vor fi 12 cluburi participante pe lângă clubul nostru. I-am invitat şi pe fraţii Simion, Dorel şi Marian şi sper să ajungă la evenimentul de la Zalău. În cadrul galei vom face şi festivitatea de premiere a celor mai buni sportivi din cadrul clubului”, ne-a declarat Silviu Mureşan, directorul CSM Zalău.

Gala de la Zalău reprezintă şi ultima competiţie pugilistică din acest an pentru sportivii de la CSM Zalău.

Leave a Comment