Fotbaliştii de la FC Zalău au rămas fără prime de joc

„Dacă nu obţinem şase puncte în următoarele două partide, ne vom atinge şi de salariile jucătorilor şi antrenorilor”, a tunat preşedintele Ioan Morar după remiza de sâmbătă

FC Zalău pare să-şi fi terminat repede bateriile din acest sezon, nemafiind echipa care a suprins în primele etape printr-un joc foarte bun, câştigând cihar şi în faţa celor de la Gloria Progresul Bistriţa. Echipa pregătită de Călin Pop şi Cristian Oros a obţinut doar patru puncte în ultimele patru etape din 12 posibile, pierzând cu scorul de 0 – 5 pe terenul formaţiei CS Oşorhei şi cu scorul de 0 – 1 disputa de pe teren propriu cu Metalurgistul Cugir.
Preşedintele Ioan Morar a tras un semnal de alarmă încă după înfrângerea drastică suferită la Oşorhei, în cadrul etapi a V-a, spunând că dacă echipa nu-şi va reveni se vor lua măsuri împotriva jucătorilor şi antrenorilor. Egalul de sâmbătă, când FC Zalău a încheiat cu scorul de 1 – 1 disputa cu nou-promovata Industria Galda, l-a nemulţumit pe oficialul zălăuan, acesta spunând că echipa sa trebuia să câştige jocul. „Pentru mine este ca un meci pierdut, nu un punct câştigat. Nu mi-a plăcut jocul echipei. Formaţia de la Galda este una destul de modestă, dar a fost motivată şi a ştiut ce are de făcut. Pot spune că prima repriză a fost dezastruoasă pentru noi, iar în partea a doua, am încercat să ne mişcăm mai bine începând din minutul 60. Echipa gazdă a intrat mai motivată în teren, deşi, jucătorii noştri erau motivaţi din toate punctele de vedere. Antrenorul susţine că avem un lot subţire, însă avem 12 jucători valoroşi, care sunt peste jucătorii de la Galda”, este de părere preşedintele Ioan Morar.
Conducătorul clubului de sub Meseş a luat şi primele măsuri împotriva jucătorilor şi antrenorilor. „După şapte etape, parcă suntem o echipă fără vlagă. Vom lua măsuri, pentru că nu putem trece cu vedere rezultatul de la Galda. Atât jucătorilor, cât şi antrenorilor le vor fi blocate primele de joc. Nu vor exista prime de joc la următoarele două partide, iar dacă nu vom obţine şase puncte din următoarele două meciuri ne vom atinge şi de salariile jucătorilor şi antrenorilor, ceea ce va fi destul de incomod pentru ei. Trebuie să câştigăm atât meciul de acasă cu Sănătatea, cât şi cel de la Jucu”, susţine oficialul echipei zălăuane.
Tot în cadrul etapei a VIII-a, s-au înregistrat următoarele rezultate: Sănătatea Cluj – Metalurgistul Cugir 1 – 5, Unirea Dej – FCM Baia Mare 0 – 1, Avântul Reghin – CS Oşorhei 0 – 1, Gloria Progresul Bistriţa – CS Iernut 3 – 2, CS Sânmartin – Arieşul Turda 3 – 2 şi Sighetul Marmaţiei – Unirea Jucu 2 – 0.
După remiza de la Galda, FC Zalău a coborât pe locul opt în clasamentul Seriei a V-a, având 13 puncte acumulate.

Leave a Comment