Fostul internaţional, Vasile Jula, implicat într-un accident de circulaţie

Fostul fotbalist, Vasile Jula, actualmente delegatul echipei SCM Zalău, a fost implicat duminică într-un accident de circulaţie. Evenimentul s-a petrecut în apropiere de localitatea Gilău, pe nodul de legătură cu autostrada A3. Fostul internaţional, împreună cu soţia şi copilul de 9 ani, circulau pe sensul de ieşire de pe autostradă, iar o autoutilitară care circula din sens opus a intrat pe contrasens, izbindu-se frontal cu autovehiculul condus de Vasile Jula.

La faţa locului au ajuns echipajele SMURD şi SAJ, soţia lui Lică şi copilul de 9 ani necesitând îngrijiri medicale, însă acum sunt în fara oricărui pericol.

„O femeie și un copil, în vârstă de aproximativ 30 de ani, respectiv 9 ani, au fost consultați de către echipajele SMURD și SAJ și au fost transportați la spital pentru îngrijiri și investigații de specialitate. Aceștia erau în stare de conștiență și erau cooperanți.”, a anunţat ISU Cluj.

„Norocul a fost că nu aveam viteză şi aveam puse centurile de siguranţă toţi trei, altfel era mult mai rău… S-au declanşat şi airbagurile. Putea fi o adevărată tragedie, dar, mulţumesc lui Dumnezeu că suntem bine. Maşina este distrusă în totalitate, dar important este că noi suntem bine”, ne-a declarat fostul fotbalist.

foto:ştiridecluj.ro

 

One Thought to “Fostul internaţional, Vasile Jula, implicat într-un accident de circulaţie”

  1. […] Fostul fotbalist, Vasile Jula, actualmente delegatul echipei SCM Zalău, a fost implicat duminică într-un accident de circulaţie. Evenimentul s-a petrecut în apropiere de localitatea Gilău, pe nodul de legătură cu autostrada A3. Fostul internaţional, împreună cu soţia şi copilul de 9 ani, circulau pe sensul de ieşire de pe autostradă, iar o autoutilitară care circula din sens opus a intrat pe contrasens, izbindu-se frontal cu autovehiculul condus de Vasile Jula. La faţa locului au ajuns echipajele SMURD şi SAJ, soţia lui Lică şi copilul de 9 ani necesitând îngrijiri medicale,…  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment