Fostul impresar FIFA, Dumitru Tudor, spectator „de lux” la meciul dintre FC Zalău şi Viitorul Ulmeni

Fost impresar FIFA, Dumitru Tudor, cunoscut în lumea fotbalului şi sub denumirea de Dumitru „Ciorbă”, a fost prezent vineri în tribunele Stadionului Municipal, asistând la partida dintre FC Zalău şi Viitorul Ulmeni, din cadrul etapei a şasea a Ligii a III-a, încheiată cu scorul de 3 – 2.
Prezent la Zalău pentru o întâlnire de afaceri, fostul impresar FIFA a profitat de partida disputată pe Stadionul Municipal, urmărind meciul de la tribuna oficială.
În urmă cu patru ani, Titi Ciorbă a fost implicat într-un adevărat scandal cu antrenorul Laurenţiu Reghecampf şi soţia acestuia, Ana Maria Prodan.
Printre cei mai renumiţi jucători cu care a avut contract Dumitru Tudor în perioada cât a activat ca impresar FIFA sunt foştii fotbalişti Adrian Neaga şi Nicolae Dică.
Înainte să devină impresar, „Ciorbă” a ocupat funcţia de director sportiv la cluburile Universitatea Craiova şi FC Naţional.
În urmă cu două săptămâni, la meciul dintre FC Zalău şi FC Bistriţa, în tribuna oficială a Stadionului Municipal a fost surprins şi fostul internaţional, Ioan Ovidiu Sabău, actualmente manager la Universitatea Cluj.

Leave a Comment