Fostul căpitan al Rematului, la Şimleu Silvaniei

Devenit campion naţional la volei cu Remat Zalău, ungurul Mozer Zoltan va reveni în Sălaj la finalul acestei săptămâni, dar la Şimleu Silvaniei. El va fi prezent în oraşul de la poalele Măgurii cu ocazia celor trei partide de verificare, dintre reprezen-tativele României şi Ungariei. Având în vedere că Mozer nu a semnat încă cu nicio echipă, el se pregăteşte alături de naţionala Ungariei, pentru care va evolua la finele acestei săptămâni. Astfel, după ce a fost coleg în sezonul trecut cu Adrian Feher, Andrei Stoian, Mihai Mărieş şi Răzvăn Mihalcea, Mozer va avea, pentru prima dată ocazia să evolueze în faţa foştilor colegi de la Zalău.
Alături de cei patru componenţi ai Rematului enumeraţi mai sus, din lotul României mai fac parte Fabian Birău şi Mihai Gheorghiţă, transferaţi în această vară la campioana României.
Partidele de verificare dintre România şi Ungaria sunt programate vineri, de la ora 20, sâmbătă, de la ora 19 şi duminică, de la ora 15, urmând ca săptămâna viitoare să aibă loc alte trei jocuri de verificare între cele două echipe, în Ungaria.
Vă reamintim că România se pregăteşte pentru turneele preliminare ale Campionatului European din 2013, turnee ce vor avea loc luna viitoare, în Grecia şi Finlanda.

Leave a Comment