Fostul campion al României, Laurenţiu Iorga, transferul iernii la SCM Zalău

După o serie de achiziţii importante efectuate în această iarnă, SCM Zalău a reuşit un transfer de senzaţie, la doar două zile după plecarea în stagiul de pregătire la Cheile Grădiştei. Echipa pregătită de Marius Paşca l-a transferat pe Laurenţiu Iorga, fostul campion al României cu Oţelul Galaţi. 

„Clubul nostru se apropie de definitivarea lotului pentru returul sezonului 2019/2020 al Ligii a III-a şi a obţinut semnătura unui jucător important, Laurenţiu Cătălin Iorga, mijlocaş ce a evoluat în sezonul precedent la formaţia poloneză de ligă a III-a Bałtyk Gdynia.
Laurenţiu Cătălin Iorga s-a născut la Babadag, judeţul Tulcea, pe 17 martie 1988 şi evolueaza pe postul de mijlocaş ofensiv. În sezonul 2010-2011, sub comanda lui Dorinel Munteanu, punea umărul la cele mai importante performanţe din istoria clubului Oţelul Galaţi: câştigarea campionatului şi a Supercupei României. A jucat pentru Oţelul şi în Liga Campionilor, cea mai importantă competiţie intercluburi, unde a strâns trei prezenţe! A activat şi la naţionala de tineret, având 7 prezenţe şi un gol la România U21, plus un meci în reprezentativa U23. Mijlocaşul a fost în trecut chiar la un pas să ajungă la FCSB, fiind dorit de Gigi Becali. Mutarea nu s-a mai concretizat însă din cauza preţului mare cerut de Oţelul”, este comunicatul postat pe pagina oficială a clubului zălăuan.
Iorga a mai evoluat în prima ligă la Astra Giurgiu, Pandurii Târgu Jiu şi FC Voluntari.
Jucătorul s-a alăturat lotului condus de Marius Paşca în cursul zilei de vineri.
Laurenţiu Iorga este al şaptelea transfer din această iarnă pentru gruparea zălăuană, după Robert Popescu, Florin Istrate, Raul Stanciu, Tudor Ţăranu, Andrei Pavel şi Marius Dumitraşcu, acesta din urmă fiind transferat chiar zilele trecute.

2 Thoughts to “Fostul campion al României, Laurenţiu Iorga, transferul iernii la SCM Zalău”

  1. Anonim

    Felicitari pentru conducerea clubului de fotbal scm Zalău ca au adus un juc de valoare sper sa reușească sa se salveze de la retrogradare și Zalău sa aibă și anul viitor echipa de fotbal în liga 3 dar pasca ca antrenor trebuie sa fie serios și sever cu ei

  2. Anonim

    pagina oficială a clubului zălăuan.? wtf!

Leave a Comment