Foşti sportivi de performanţă vor evolua pe terenul de beach volley din Parcul Central Municipal

Printre competiţiile organizate la finalul acestei săptămâni, cu ocazia „Zilelor Municipiului Zalău” se numără şi un turneu de beach volley, rezervat persoanelor cu vârste cuprinse între 50 şi 70 de ani. Evenimentul este organizat de Primăria Zalău, urmând să se desfăşoare sâmbătă, 26 august, începând cu ora 9:30.
Dan Predescu, fost voleibalist de performanţă, profesor şi antrenor la Clubul Sportiv Şcolar Zalău până în urmă cu doi ani, se ocupă de organizarea acestui eveniment, dar va participa la turneu şi în calitate de jucător. Vor fi prezenţi şi alţi foşti sportivi de performanţă, dar şi câteva nume cunoscute din alte domenii.
Opt echipe vor participa turneul de la Zalău, două dintre acestea fiind din Ungaria. Va fi prezent şi un fost component al echipei naţionale de volei a Ungariei.
„Va fi prima ediţie a unui astfel de turneu, iar scopul nostru este de a promova această ramură sportivă în rândul tinerilor din municipiu. Printre invitaţi se regăsesc şi foşti sportivi de performanţă. Chiar şi din Ungaria va fi prezent un fost voleibalist care a activat şi la echipa naţională. Ne dorim să fie o competiţie atractivă şi să avem parte de un public cât mai numeros”, a declarat Dan Predescu.
La festivitatea de deschidere şi-au anunţat prezenţa Tiberiu Marc, preşedintele Consiliului Judeţean Sălaj, un împătimit al sportului la fileu şi viceprimarul Zalăului, Fazakas Miklos.
Meciurile se vor disputa după sistemul „două victorii din trei partide”, primele două seturi urmând să se încheie la 15, iar actul decisiv, dacă va fi nevoie, la 8.
Echipele vor fi mixte şi vor fi compuse din patru jucători.
Turneul se va încheia sâmbătă seara, cu festivitatea de premiere, echipele clasate pe primele trei locuri urmând să primească diplome, cupe şi medalii.
Invitaţii din Ungaria vor rămâne în municipiu până duminică, zi în care vor face o vizită la Castrul Roman Porolissum.
Arbitrii turneului vor fi Mihai Bujor şi Adrian Pantea, foşti voleibalişti la CSS Zalău.

3 Thoughts to “Foşti sportivi de performanţă vor evolua pe terenul de beach volley din Parcul Central Municipal”

  1. Anonim

    Spui Predescu si tragi apa la wc

  2. Anonim

    O nouă găinărie a Primăriei Municipiului Zalău.
    Câţi bani au fost alocaţi pentru această competiţie???

  3. Anonim

    Cand aud de ,,olteanu” mi-e greata! Familie de lipitori!!

Leave a Comment