Flacăra Halmăşd, faţă-n faţă cu revelaţia Cupei României

După ce a ratat şansa de a evolua în sezonul viitor în Liga a III-a, pierzând meciul de baraj cu scorul de 2 – 1, în faţa reprezentantei judeţului Maramureş, Plimob Sighetu Marmaţiei, Flacăra Halmăşd speră să facă o figură cât mai frumoasă în Cupa României, a cărei primă fază este programată în această după-amiază. Echipa pregătită de Vasile Paşca va avea însă o misiune dificilă miercuri după-amiază, urmând să întâlnească revelaţia sezoanelor trecute, Sănătatea Servicii Publice Cluj. Formaţia clujeană a ajuns în sezonul 2007 – 2008 până în optimile de finală ale Cupei României, unde a fost învinsă de Dinamo Bucureşti, după ce clujenii au trecut în 16-imi de UTA. Sănătatea Cluj a avut un parcurs lung şi în sezonul trecut, fiind oprită în 16-imile de finală de Steaua Bucureşti.
Antrenorul echipei Flacăra Halmăşd, recunoaşte că formaţia clujeană are prima şansă în duelul de miercuri, dar speră ca echipa sa să profite la maxim de avantajul terenului propriu. „Pentru noi, mâine va fi prima întâlnire de după meciul de la baraj. Întâlnim o echipă care are ca primă obţiune Cupa României, apoi campionatul. Noi ne jucăm şansa noastră, mai ales că terenul este mai mic, iar nouă ne convine acest lucru. Sperăm într-o surpriză, chiar dacă Sănătatea are prima şansă”, ne-a declarat Vasile Paşca.
Absenţi la meciul de baraj pentru promovarea în Liga a III-a, fundaşul Doru Sabău şi golgeterul Nicolae Rad sunt apţi pentru partida de mâine. Va absenta însă mjlocaşul Lupo Lorand, care abia acum va începe perioada de recuperare, după accidentarea suferită la finalul sezonului trecut al Ligii a IV-a.
Partida de miercuri, dintre Flacăra Halmăşd şi Sănătatea Cluj, este programată la ora 17:30, pe terenul din comuna Halmăşd.

Leave a Comment