Flacăra Halmăşd, exclusă din Liga a IV-a

Întrunită sâmbătă dimineaţa, în regim de urenţă, pentru a analiza sesizarea depusă de Sportul Şimleu, Comisia de Disciplină din cadrul Asociaţiei Judeţene de Fotbal a stabili excluderea din campionatul Ligii a IV-a de fotbal a fostei campioanei, Flacăra Halmăşd.

Prin cererea depusă la AJF, conducerea celor de la Sportul Şimleu cerea luarea de măsuri împotriva echipei din Halmăşd pentru faptul că nu s-a prezentat la trei partide cu echipa de juniori.
„Conform ROAF-ului şi regulamentului AJF, echipa Flacăra Halmăşd a fost exlcusă din campionat, rezultatele fiind omologate cu scorul de 3 – 0 pentru echipele adverse începând cu etapa a XVII-a”, se arată într-un comunicat emis de AJF Sălaj.
În urma acestei decizii, lupta pentru ultimul loc care duce în play-off se dă între Sportul Şimleu şi Benfica Ileanda, care se întâlnesc duminică, în ultima etapă a primei faze, pe terenul celei din urmă.
În tur, Ileanda a câştigat cu scorul de 3 – 2 sub Măgura, iar acum are trei puncte în faţa şimleuanilor. Sportul este obligată să câştige şi trebuie să o facă la mai mult de două goluri diferenţă sau cel puţin la unul, cu condiţia de a înscrie mai mult de trei goluri.

Leave a Comment