Final cu gust amar pentru FC Zalău

FC Zalău – CS Oşorhei 2 – 3 (1 – 1)

Au marcat: Sabou (min. 5), Bode (min. 90+3), respectiv Andor (min. 32 şi 47), Dobrescu (min. 81)

FC Zalău a încheiat cu o înfrângere la limită seria jocurilor de pe teren propriu din acest sezon, pierzând vineri cu scorul de 2 – 3 duelul cu bihorenii de la CS Oşorhei. Deşi a practicat un joc bun, per ansamblu, echipa zălăuană nu a dat dovadă de maturitate şi la finalizare, atacantul Teglaş, fiind şi de această dată, unul dintre cei mai slabi jucători de pe teren.
Fără victorie de două luni, zălăuanii au început în forţă meciul, reuşind să deschidă repede scorul, prin coordonatorul de joc, Cosmin Sabou, care l-a învins pe portarul oaspeţilor cu un şut plasat, din marginea careului. Gazdele puteau face chiar 2 – 0, dar Andrei Teglaş, a ratat ca un începător din câţiva metri, trimiţând balonul mult peste poartă.
Oaspeţii au profitat şi au restabilit egalitatea în minutul 32, prin Andor. Acesta a primit o pasă lungă de la Lupaşcu şi a trimis un şut puternic la colţul lung, mingea lovind bara laterală înainte să pătrundă în plasă.
Imediat după pauză s-a făcut 1 – 2, acelaşi Andor, profitând de o neînţelegere între fundaşul Lung şi portarul Chiş, trimiţând balonul în plasă din marginea careului. Pe o fază de contrratac, oaspeţii au mai înscri o dată, în minutul 81, de această dată marcator fiind Dobrescu, care a rămas singur cu Chiş şi a trimis balonul simplu, pe lângă portarul zălăuan.
Mihai Bode a mai „îndulcit” puţin atmosfera pe final, marcând pentru 2 – 3, în minutul 90+3. Faza a pornis de la Claudiu Cornaci, care l-a servit perfect pe Bode, iar acesta din urmă a preluat şi a şutat cu sete, la colţul lung, fără replică pentru portarul advers.
Partida de vineri a reprezentat şi ultimul meci al carierei pentru Vasile Jula, Claudiu Cornaci şi Gigi Gorga, toţi trei aplaudaţi şi felicitaţi la finalul jocului pentru relizările din întreaga carieră.
FC Zalău mai are de disputat o etapă până la finalul sezonului, joi, în deplasare, la FC Hunedoara.
FC Zalău: Chiş – Lung, Cosma, Anghel, Cornaci, Maior (min. 86, Jula), Stanciu (min. 71, Ţiriac), Sabou, Bode, Teglaş, Ardelean (min. 62, Gorga). Antrenori: Marius Paşca şi Cristian Oros
CS Oşorhei: Hava – Morar, Pop, Arsene (min. 50, Fitero), Pintea, Lupoi, Todea (min. 62, Dobrescu), Ember, Andor (min. 83, Ban), Blănaru, Lupaşcu (min. 55, Magda). Antrenor: Cosmin Bodea

3 Thoughts to “Final cu gust amar pentru FC Zalău”

  1. Anonim

    FORTA PASCA!

  2. Anonim

    morare rusine lai gasit pe nea marius tap ispasitor cand tu cunasosu faceti ce vreti cu bani primariei atitait primele baietilor din turu campionatului facand atmosfera proasta la echipa si ati dus juniorii pe ultimile locuri cu marele antrenor dutu sa va fie rusine

  3. Marian

    Bai analfabetule nici numele nu ai curaj sa ti-l dai,8 ani de zile a stat la echipa si a pacalit fotbalul, marele antrenor Marius Pasca

Leave a Comment