FCU 1948 Craiova, Oţelul Galaţi şi FC Bihor – adversarele Zalăului în grupele Cupei României

Calificată, în premieră în grupele Cupei României, după o victorie de senzaţie, 3 – 0 în faţa formaţiei din Liga I, Poli Iaşi, SCM Zalău şi-a aflat miercuri cele trei adversare din faza grupelor.

Deşi se află într-o grupă cu Dinamo şi FCSB, formaţia de la poalele Meseşului nu va avea ocazia să se dueleze cu nici una dintre cele două echipe. În prima etapă, SCM Zalău va întâlni Oţelul Galaţi, echipă antrenată de Dorinel Munteanu, iar în runda a doua, zălăuanii vor primi vizita echipei FCU 1948 Craiova. Ultimul duel din grupe este programat cu FC Bihor, echipă ce activează în Seria a VIII-a a Ligii a III-a.

SCM Zalău face parte din Grupa C, cele trei etape din faza grupelor fiind programate în 27 septembrie, 1 noiembrie şi 6 decembrie.

24 de echipe s-au calificat în grupele Cupei României, 15 din Superligă, mai puţin Poli Iaşi, eliminată de SCM Zalău în play-off, şase echipe din Liga a II-a şi trei echipe din Liga a III-a.

Echipele au fost împărţite în patru grupe a câte şase echipe, formaţiile aflate pe primele două locuri din fiecare grupă urmând să se califice în sferturile de finală ale competiţiei.

Pentru calificarea în faza grupelor, SCM Zalău a încasat din partea FRF suma de 15.000 de euro, 8.000 de euro fiind doar pentru victoria din play-off cu Poli Iaşi, iar diferenţa de 7.000 de euro pentru cele trei victorii din fazele anterioare.

Programul complet al meciurilor din Grupa C:

Etapa 1: FC Bihor – FCSB, Dinamo – FCU 1948 Craiova, SCM Zalău – Oţelul Galaţi;

Etapa 2: Oţelul Galaţi – FCSB, SCM Zalău – FCU 1948 Craiova, FC Bihor – Dinamo;

Etapa 3: FCU 1948 Craiova – FCSB, Oţelul Galaţi – Dinamo, SCM Zalău – FC Bihor.

2 Thoughts to “FCU 1948 Craiova, Oţelul Galaţi şi FC Bihor – adversarele Zalăului în grupele Cupei României”

  1. […] Calificată, în premieră în grupele Cupei României, după o victorie de senzaţie, 3 – 0 în faţa formaţiei din Liga I, Poli Iaşi, SCM Zalău şi-a aflat miercuri cele trei adversare din faza grupelor. Deşi se află într-o grupă cu Dinamo şi FCSB, formaţia de la poalele Meseşului nu va avea ocazia să se dueleze cu nici una dintre cele două echipe. În prima etapă, SCM Zalău va întâlni Oţelul Galaţi, echipă antrenată de Dorinel Munteanu, iar în runda a doua, zălăuanii vor primi vizita echipei FCU 1948 Craiova. Ultimul… Citeste mai mult […]

Leave a Comment