FC Zalau vrea adversar din Liga a II-a

FC Zalau vrea adversar din Liga a II-aGruparea de la poalele Mesesului nu pune in calcul decat varianta victoriei in partida de maine, cu Bihorul Beius, din cadrul fazei a III-a a Cupei Romaniei

Sambata, ora 17:30, Stadion Municipal

FC Zalau – FC Bihorul Beius

FC Zalau a trecut fara probleme de adversarii pe care i-a intalnit in primele doua faze ale Cupei Romaniei Timisoreana la fotbal, insa, asa cum am afirmat si dupa victoria din faza a II-a, in fata echipei FC Bihor II, greul de-abia acum va incepe pentru elevii antrenorului Marius Pasca. Primul adversar mai redutabil va fi Bihorul Beius, echipa pe care FC Zalau o va intalni maine, pe teren propriu, in faza a III-a. Ambele dueluri din sezonul trecut de campionat s-au incheiat nedecise, dupa 0 – 0 la Beius, in tur si 2 – 2 la Zalau, in retur. Totusi, beiusenii au fost cei care au stat mai bine in clasament la finalul campionatului, ocupand locul cinci, cu 55 de puncte acumulate, in timp ce FC Zalau s-a clasat pe pozitia a saptea, avand acumulate 51 de puncte. Este un meci in fata unei echipe pe care o cunoastem. Sper sa castigam meciul, fiindca imi doresc sa avem un parcurs cat mai lung in cupa si sa aducem la Zalau o echipa de Liga a II-a, a declarat antrenorul Marius Pasca. Avand in vedere ca ambele echipe evolueaza in Liga a III-a cei doi antrenori vor trebui sa tina in teren doi juniori pe tot parcursul meciului. Partida de la Zalau va fi arbitrata de o brigada clujeana, avandu-l la centru pe Mihai Prodan, iar la cele doua linii pe Nagy Miklos si Monica Rigo. Rezerva va fi Lucian Fodor, tot din Cluj, iar observator, Augustin Demian, din Alba-iulia. Va reamintim ca in primele doua faze ale Cupei Romaniei, FC Zalau a invins cu scorul de 7 – 2 Rapid Jibou si cu scorul de 2 – 1 FC Bihor II. Toate partidele din faza a III-a se vor juca in sistem eliminatoriu. In cazul unui rezultat de egalitate dupa cele 90 de minute, se va trece la cele doua reprize de prelungiri a cate 15 minute fiecare, iar daca egalitatea persista si dupa 120 de minute, castigatoarea se va decide la loviturile de departajare. In faza a IV-a, care este programata in data de 26 august, se vor intalni cele 20 de castigatoare din faza a III-a, plus cele 36 de echipe din Liga a II-a. In total vor fi 56 de echipe care se vor duela in 28 de jocuri.

Miercuri, FC Zalau a sustinut un meci de verificare, in deplasare, in fata echipei Turul Micula, pe care l-a pierdut cu scorul de 2 – 1.

Leave a Comment