În Vinerea Mare, FC Zalău ţinteşte a cincea victorie

Vineri, ora 17, Stadion Municipal
FC Zalău – Sănătatea Cluj

După un tur mai mult decât modest, în care zălăuanii au terminat pe penultimul loc, având o singură victorie obţinută, jocul echipei a arătat ceva mai bine în partea a doua, formaţia de la poalele Meseşului obţinând două victorii şi o remiză în disputele de pe teren propriu. Pe lângă cele două succese înregistrate împotriva echipelor Avântul Reghin şi Comuna Recea, FC Zalău a mai obţinut un succes, la „masa verde” de această dată, împotriva celor de la Luceafărul Bălan, care s-au retras din campionat în pauza dintre tur şi retur.
Partidele dintre FC Zalău şi Sănătatea Cluj au fost întotdeauna interesante, iar unele chiar au stârnit numeroase semne de întrebare, având în vedere numărul mare de goluri marcate.
Preşedintele Ioan Morar nu se gândeşte decât la victorie înaintea jocului de vineri după-amiaza, mai ales că o victorie ar putea apropia Zalăul la trei puncte de Unirea Dej, formaţie căreia îi va fi greu să obţină un rezultat favorabil în disputa cu Unirea Jucu.
„Meciurile cu Sănătatea Cluj au fost întotdeauna dificile, dar vom aborda jocul cu maximă seriozitate, deoarece vrem să câştigăm partida şi să avem un Paşte Fericit. Chiar dacă nu avem un lot foarte valoros, cred că ne putem impune în partida cu Sănătatea Cluj şi să le facem cadou o victorie spectatorilor care vor veni la meci”, a afirmat preşedintele Ioan Morar.
Partida dintre FC Zalău şi Sănătatea Cluj este programată la ora 17, pe Stadionul Municipal.
Programul complet al etapei: CS Oşorhei – CSM Sighetu Marmaţiei, Industria Galda – CS Iernut, FC Zalău – Sănătatea Cluj, Avântul Reghin – Csikszereda Miercurea Ciuc, Comuna Recea – Luceafărul Oradea, Unirea Jucu – Unirea Dej. Meciul dintre Odorheiu Secuiesc şi Luceafărul Bălan va fi câştigat la „masa verde” de echipa gazdă, după ce formaţia sălăjeană s-a retras din campionat înaintea începerii returului.

Leave a Comment