FC Zalău s-a stins ca o lumânare la Recea

„Alb-albaştrii” au condus cu 2 – 0 la pauză în jocul susţinut sâmbătă, pe terenul maramureşenilor de la Comuna Recea, după „dubla” reuşită de Florin Istrate, dar jocul formaţiei zălăuane s-a schimbat radical în partea secundă, iar gazdele au revenit şi s-au impus cu 3 – 2

FC Zalău a trecut de la extaz la agonie sâmbătă după-amiaza, în partida susţinută în deplasare, pe terenul maramureşenilor de la Comuna Recea. Echipa antrenată de Constantin Olariu şi Cristian Oros spera să-şi continue parcursul bun din ultimele nouă etape, în care a obţinut opt victorii şi o remiză, iar după primele 45 de minute, avantajul era de partea zălăuanilor.
FC Zalău a făcut o primă repriză foarte bună, iar Florin Istrate a ieşit din nou în evidenţă. Juctăroul transferat în această vară la FC Zalău a reuşit deschiderea scorului după numai trei minute de joc, iar în minutul 44 a punctat pentru 2 – 0. Zarurile erau, însă, departe de a fi aruncate, mai ales că în lotul celor de la Recea evoluează câţiva foşti componenţi ai fostei formaţii din liga secundă, FC Baia Mare.
A urmat repriza a doua, în care fotbaliştii zălăuani au fost de nerecunoscut. De la vestiare a ieşit parcă o cu totul altă echipă, care nu a mai periclitat aproape deloc poarta formaţiei gazdă. Recea a profitat la maxim de căderea din jocul Zalăului şi a reuşit să înscrie de trei ori în partea secundă. Vasile Giurgiu a redus din handicap în minutul 52, iar în minutul 77, Mihai Deac a restabilit egalitatea. Iar ca tacâmul să fie complet, gazdele au beneficiat în minutul 84 de o lovitură de pedeapsă, transformată de portarul Alin Bota.
În urma acestui eşec, FC Zalău rămâne cu 25 de puncte, coborând pe locul trei în Seria a V-a, la un punct în spatele formaţiei Sănătatea Cluj, pe care „alb-albaştrii” o vor întâlni vineri, pe teren propriu.
Rezultatele completele din etapa a 13-a: ASA Târgu Mureş II – Sănătatea Cluj 0 – 1, Unirea Jucu – FC Hermannstadt 2 – 1, CS Oşorhei – Recolta Dorolţ 1 – 0, Metalurgistul Cugir – FC Bistriţa 3 – 0, Comuna Recea – FC Zalău 3 – 2, CS Iernut – Unirea Dej 1 – 1, Avântul Reghin – Viitorul Ulmeni 1 – 1.
FC Zalău: Claudiu Băican – Grigore Turda, Paul Mateciuc, Cristian Bucur, Ionuţ Ţârlea, Gabriel Coţi, Raul Stanciu, Alberto Vălimăreanu (min. 82, Marius Hosu), Alexandru Maria (min. 65, Sergiu Bercean), Florin Istrate şi Cristian Tăbârţă. Antrenori: Constantin Olariu (principal) şi Cristian Oros (secund)

One Thought to “FC Zalău s-a stins ca o lumânare la Recea”

  1. Anonim

    Si daca sa stins ca o luminare e tot pe locul 3 si o sa joace meci direct cu sanatea la zalau dar rautatile la adresa lui fc zalau vad ca continua , mai bine sa-i sutinem si la bine si la rau dar hai fc zalau

Leave a Comment