FC Zalău primeşte vizita unei foste prim-divizionare

Vineri, ora 17, Stadion Municipal Zalău

FC Zalău – Gloria Progresul Bistriţa

FC Zalău va avea o misiune dificilă vineri după-amiaza, în etapa a doua din noul sezon al Ligii a III-a de fotbal. Echipa pregătită de Călin Pop şi Cristian Oros va primi vizita formaţiei Gloria Progresul Bistriţa, una dintre favoritele la promovarea în Liga a II-a. La gruparea bistriţeană evoluează, printre alţii, şi Sergiu Costin, fost jucător în Liga I la Oţelul Galaţi, echipă cu care a jucat chiar şi în Liga Campionilor. Pregătită de Cristian Coroian, un fost fotbalist cu state vechi în Liga I, Gloria Progresul Bistriţa vine să-şi vândă scump pielea la Zalău.
Preşedintele echipei zălăuane, Ioan Morar, este de părere că Gloria Progresul Bistriţa şi Arieşul Turda sunt principalele favorite în acest sezon la ocuparea primei poziţii în Seria a V-a. „Gloria Progresul Bistriţa şi Arieşul Turda sunt echipele cu cele mai mari şanse la promovare. Ambele au un lot valoroas şi beneficiază şi de o susţinere financiară consistentă. Va fi un meci foarte greu, dar sunt convins că băieţii vor da totul pe teren pentru a obţine victoria”, a precizat preşedintele Ioan Morar.
Conştient de valoarea adversarului, antrenorul Călin Pop speră, totuşi, ca echipa sa să obţină mâine toate punctele puse în joc. „Noi abordăm toate meciurile la victorie, însă vor fi şi momente când nu vom reuşi să câştigăm. Adversarul de vineri este unul valoros, dar noi jucăm pe teren propriu, va fi primul meci din acest sezon în faţa propriilor suporteri şi sper ca băieţii să abordeze cu încredere jocul şi să obţinem cele trei puncte”, a afirmat tehnicianul formaţiei zălăuane.
În prima etapă, FC Zalău a dispus cu scorul de 4 – 2, în deplasare, de nou-promovata CS Iernut, din judeţul Mureş, în timp ce Gloria Progresul Bistriţa a învins cu scorul de 3 – 0, pe teren propriu, Unirea Dej. Partida dintre FC Zalău şi Gloria Progresul Bistriţa este programată vineri, de la ora 17, pe Stadionul Municipal din Zalău.
În celelalte partide se vor întâlni: Metalurgistul Cugir – Unirea Jucu, Sănătatea Cluj – Industria Galda de Jos, Avântul Reghin – CSM Sighetu Marmaţiei, FCM Baia Mare – CS Iernut, CS Oşorhei – Arieşul Turda şi Unirea Dej – CS Sânmartin.

 

Leave a Comment