FC Zalău primeşte vizita liderului

Vineri, ora 15, Stadion Municipal Zalău

FC Zalău – Naţional Sebiş

Situată pe locul şapte în clasamentul Seriei a V-a din Liga a III-a de fotbal, FC Zalău are şanse destul de mici să urce vineri, din nou, pe un loc ce asigură calificarea în play-off-ul competiţiei. Echipa pregătită de Vasile Jula şi Cristian Oros va întâlni, de la ora 15, pe teren propriu, liderul Naţional Sebiş. Formaţia arădeană, al cărui director tehnic este cunoscutul antrenor Ionuţ Popa, a obţinut şapte victorii şi un rezultat de egalitate, nepierzând niciun meci în primele opt etape.
Totuşi, preşedintele echipei FC Zalău, Ioan Morar, a afirmat că nu se gândeşte decât la victorie în partida de vineri. „Având în vedere rezultatele din ultima perioadă, aştept o victorie din partea băieţilor. Nici nu mă gândesc la altceva, fiindcă diferenţa dintre noi şi Sebiş nu este atât de mare precum o arată clasamentul. Pentru noi este un avantaj şi faptul că am avut pauză, fiindcă jucătorii sunt odihniţi, în comparaţie cu echipa adversă, care a jucat cu Metalurgistul Cugir în etapa anterioară. Sebişul are şi patru jucători suspendaţi, ceea ce este un nou avantaj pentru noi. Le-am spus jucătorilor că în următoarele două meciuri, cu Naţional Sebiş şi cu Metalurgistul Cugir, îşi vor arăta adevărata valoare”, ne-a declarat oficialul grupării zălăuane.
În ultimele patru meciuri disputate, FC Zalău a înregistrat trei eşecuri şi o victorie, iar în următoarele două etape, ultimele din tur, va întâlni formaţiile clasate pe primele două locuri în Seria a V-a. După duelul de vineri, cu liderul Naţional Sebiş, FC Zalău va întâlni, în deplasare, Metalurgistul Cugir, formaţie situată pe poziţia secundă.
Programul complet al etapei X-a: FC Zalău – Naţional Sebiş, Sănătatea Cluj – Arieşul Turda, ACS Şoimii Pâncota – Unirea Dej, FCM Baia Mare – CS Oşorhei, Unirea Jucu – Metalurgistul Cugir. CS Ineu va sta.

Leave a Comment