FC Zalău, o nouă victorie după trei înfrângeri consecutive

Venită după trei partide în care nu a reuşit să obţină niciun punct, FC Zalău a avut o evoluţie ceva mai bună în partida susţinută vineri, pe terenul formaţiei CS Oşorhei, câştigând meciul cu scorul de 1 – 0. Unicul gol al partidei a fost marcat în minutul 57, de atacantul Cristian Tăbîrţă, care a primit o pasă foarte bună de la Paul Mateciuc, scăpând singur cu portarul gazdelor, pe care l-a învins cu un şut plasat.
După victoria obţinută pe terenul formaţiei bihorene, „alb-albaştrii” au acumulat 45 de puncte, urcând pe poziţia a patra în clasamentul Seriei a V-a, la egalitate cu echipa de pe locul trei, Fotbal Comuna Recea, care a pierdut cu scorul de 1 – 3 pe terenul Unirii Jucu.
FC Zalău: Andrei Pop – Grigore Turda, Daniel Celea, Paul Mateciuc, Ionuţ Ţîrlea, Cristian Bucur, Gabriel Coţi (min. 46, Beniamin Boka), Radu Ungurianu (min. 46, Raul Stanciu), Marius Hosu, Alexandru Pop şi Cristian Tăbîrţă (min. 70, Lucian Todea). Antrenori: Constantin Olariu (principal) şi Cristian Oros (secund)

Leave a Comment