FC Zalău, locul trei la Satu Mare

Calificată la faza zonală a Memorialului „Gheorghe Ene”, programată la începutul lunii decembrie, echipa de juniori născuţi în 2004 de la FC Zalău a participat la finalul săptămânii trecute la un turneu de verificare desfăşurat la Satu Mare şi intitulat Cupa Rol Cris. 12 echipe din patru judeţe s-au înscris la turneu, juniorii antrenaţi de Zoltan Ardelean evoluând într-o grupă cu LPS Satu Mare şi Someşul Satu Mare. Clasată pe primul loc în Grupa C, după ce a învins ambele echipe sătmărene, FC Zalău a evoluat în faza următoare în faţa echipei Juniorul Satu Mare, în faţa căreia a pierdut cu scorul de 2 – 3.
În urma acestui rezultat, zălăuanii au evoluat în finala mică, împotriva formaţiei Plimob Sighet, de care au dispus cu scorul de 1 – 0, ocupând la final poziţia a treia, după CFR Cluj şi Juniorul Satu Mare.
FC Zalău: Rareş Sălăjean – Ionuţ Blejan, Raul Şandor, Ionuţ Bălăjel, David Szabo, Denis Sezgin, Adrian Har, Horaţiu Pop, Raul Brânduşe, Csapo Richard, George Indrecan şi Raul Silaghi. Antrenor: Zoltan Ardelean

Leave a Comment