FC Zalău, la al IV-lea sezon în Liga a III-a

Echipa antrenată de Marius Paşca şi Cristian Oros va debuta vineri după-amiaza în noul sezon al Ligii a III-a de fotbal. Va fi al IV-lea an competiţional consecutiv în care FC Zalău va evolua în al treilea eşalon, obiectivul nefiind nici de această dată promovarea în Liga a II-a.

Deşi au trecut patru ani de la promovarea echipei FC Zalău în Liga a III-a, formaţia de la poalele Meseşului va evolua, pentru al IV-lea sezon consecutiv, tot în al treilea eşalon fotbalistic al ţării. După ce în sezonul trecut FC Zalău s-a clasat pe locul patru în Seria a VI-a, conducerea clubului a stabilit pentru noul sezon o clasare pe unul din locurile 1 – 5. „Au apărut multe echipe noi în serie, pe care nu le cunoaştem”, a motivat preşedintele Ioan Morar.
Dacă în primele trei sezoane, echipa zălăuană a activat în Seria a VI-a, FC Zalău a fost repartizază în acest an în Seria a V-a. Din cauza problemelor financiare, numărul echipelor înscrie este redus faţă de sezonul trecut, din seria Zalăului făcând parte 13 echipe.
FC Zalău va debuta în deplasare, în faţa nou-promovatei Plimob Sighetu Marmaţiei, echipă care a învins la meciul de baraj reprezentanta judeţului Sălaj, Flacăra Halmăşd.
Meciul este programat vineri, de la ora 18, pe Stadionul Municipal din Sighetu Marmaţiei.
Programul primei etape: ACS Şomii Pâncota – Sănătatea Cluj, Plimob Sighetu Marmaţiei – FC Zalău, FC Hunedoara – Jiul Petroşani, Europa Alba Iulia – Olimpia Satu Mare, FCM Turda – Naţional Sebiş, Unirea Dej – Seso Câmpia Turzii. CS Oşorhei va sta.

Leave a Comment