FC Zalău joacă la Oşorhei cu sabia deasupra capului

FC Zalău nu a mai simţit gustul victoriei de patru etape, iar vineri după-amiaza va evolua pe terenul formaţiei CS Oşorhei, formaţie care luptă pentru evitarea retrogradării. Conducerea nu ia în calcul decât varianta victoriei, anunţând că un nou eşec ar atrage după sine luarea unor măsuri împotriva jucătorilor şi conducerii.
FC Zalău se situează pe locul cinci după 25 de etape scurse din actualul sezon al Ligii a III-a de fotbal, având un handicap de şase puncte faţă de ocupanta locului secund, Metalurgistul Cugir, poziţie la care „alb-albaştrii” mai speră să se claseze la finalul campionatului. Jocul echipei nu a arătat deloc bine în ultimele trei etape, partide în care antrenorii Olariu şi Oros nu au putut dispune pe câţiva jucători importanţi. După partida pe care FC Zalău a pierdut-o vineri pe teren propriu, cu scorul de 2 – 4 în faţa celor de la Cugir, s-au făcut tot felul de speculaţii, însă, antrenorul Constantin Olariu a afirmat că va încerca să-şi ducă la bun sfârşit contractul, iar echipa să aibă o clasare onorabilă la finalul acestei ediţii a Ligii a III-a.
CS Oşorhei ocupă locul 13 în acest moment, prima poziţie retrogradabilă, dar bihorenii vor da totul pentru victorie, mai ales că se află la numai două puncte în spatele locului 12, care-i scapă de emoţiile retrogradării.
Partida dintre CS Oşorhei şi FC Zalău va avea loc la ora 17, pe terenul din comuna Alparea.
În cadrul rundei cu numărul 25, vor mai avea loc disputele: Unirea Jucu – Fotbal Comuna Recea, Metalurgistul Cugir – FC Hermannstadt, ASA II Târgu Mureş – Unirea Dej, CS Iernut – Gaz Metan II Mediaş şi Viitorul Ulmeni – FC Bistriţa. Sănătatea Cluj va sta.

Leave a Comment