FC Zalău, înfrângere la scor în faţa Universităţii Cluj

Etapa a XX-a din Liga a III-a de fotbal este una de pauză pentru FC Zalău, motiv pentru care, formaţia pregătită de Călin Pop şi Cristian Oros a programat un amical tocmai în faţa formaţiei din Liga I, Universitatea Cluj.

Disputa dintre cele două echipe s-a desfăşurat joi după-amiază, la baza sportivă „Clujana”, iar victoria le-a revenit „şepcilor roşii”, care s-au impus cu un categoric 7 – 2.
FC Zalău a avut un început bun de meci, reuşind să ţină pasul cu formaţia clujeană o bună bucată de vreme, timp în care tabela a arătat egalitate, scor 1 – 1. Diferenţa de valoare dintre cele două formaţii a început să se vadă tot mai mult odată cu trecerea timpului, iar până la pauză, Universitatea a mai marcat de patru ori, scorul final al primei părţi fiind 5 – 1.
În partea secundă, atât tehnicianul clujenilor, Mihai Teja, cât şi antrenorul Zalăului, Călin Pop au introdus în teren şi jucătorii de rezervă, iar meciul a fost mai echilibrat. Gazdele au mai marcat de două ori în repriza a doua, iar FC Zalău a mai înscris o dată, prin Alexandru Pop, după ce primul gol a fost marcat tot de un atacant, Andrei Şulea.
FC Zalău: Cristian Man – Raul Silaghi, Mihai Gui, Cosmin Cosma, Gabriel Ţiriac, Cristian Molnar, Andrei Lăcătuş, Daniel Supuran, Daniel Bogman, Adrian Marinaş şi Andrei Şulea. Au mai evoluat: Edgars Portnojs, Mihai Cherecheş, Alexandru Pop, Paul Chiş şi Viorel Ionaşcu. Antrenori: Călin Pop şi Cristian Oros

Leave a Comment