FC Zalău începe sezonul la fel de modest cum l-a încheiat pe cel anterior

După ce a cedat în prima etapă cu 0 – 1 pe terenul sibienilor de la FC Hermannstadt, FC Zalău a pierdut vineri cu acelaşi scor duelul de pe teren propriu cu Gaz Metan II Mediaş.

FC Zalău nu a obţinut niciun punct din primele două etape ale noului sezon, pierzând cu scorul de 0 – 1 duelul disputat vineri, pe teren propriu, împotriva celor de la Gaz Metan II Mediaş. În faţa a circa 400 de spectatori s-au prezentat două formaţii tinere, cu dorinţă de joc, însă echipa mai pragmatică a fost cea vizitatoare. Zalăul a câştigat doar la numărul de ocazii, cea mai mare fiind irosită în minutul 36, de Alexandru Maria, care a ratat cu poarta goală din numai patru metri, oprind practic balonul cu piciorul, după o centrare a lui Istrate, de pe partea stângă. Tabela indica deja 1 – 0 pentru medieşeni, aceştia deschizând scorul în minutul 35, prin Răzvan Trif, care a trecut de fundaşii zălăuani ca printre jaloane, învingându-l pe portarul Băican cu un şut la colţul lung din interiorul careului.
În partea secundă, meciul nu a mai fost la fel de spectaculos. FC Zalău a controlat jocul la mijlocul terenul, dar fără multe ocazii la poarta adversă. Cea mai mare a irosit-o Grigore Turda, care a reluat balonul cu capul în transversală în minutul 84, după un corner executat de Istrate de pe partea dreaptă.
Pentru FC Zalău urmează miercuri, de la ora 16:30, meciul din faza a III-a a Cupei României, împotriva celor de la Avântul Reghin.
FC Zalău: Claudiu Băican – Grigore Turda, Tonko Robert, Raul Stanciu, Gabriel Coţi (min. 68, Paul Mateciuc), Alberto Vălimăreanu (min. 68, Răzvan Meleg), Florin Istrate (min. 89, Alexandru Pop), Ionuţ Ţârlea, Alexandru Maria (min. 81, Sergiu Bercean) şi Cristian Tăbîrţă. Antrenori: Constantin Olariu (principal) şi Cristian Oros (secund)
Gaz Metan II Mediaş: Andrei Cristea – Mihai Stanciu, Sergiu Muth, Malik Puşcatu, Răzvan Trif, Alex Călbază, Raul Ignat, Florin Zaharia, Alin Predescu, Darius Olaru (min. 82, Giuliano Tili)şi Alexandru Buziac. Antrenori: Constantin Hanc (principal) şi Mihai Tolinschi (secund)

Leave a Comment