FC Zalău, fără victorie de aproape două luni

Europa Alba-Iulia – FC Zalău 1 – 0 (0 – 0)

A marcat: Alexandru Siricov (min. 69)

FC Zalău a uitat ce înseamnă gustul victoriei nemaicâştigând un meci oficial pe teren din 29 martie, când a învins cu 4 – 0, în deplasare, pe Sănătatea Cluj.
Echipa pregătită de Marius Paşca şi Cristian Oros a pierdut sâmbătă cu scorul de 0 – 1 meciul susţinut în deplasare, în faţa echipei Europa Alba-Iulia.
Pentru albaiulieni era un meci decisiv, fiindcă dacă ar fi pierdut jocul, nu ar mai fi avut aproape nicio şansă de a se salva de la retrogradare.
Şi pentru FC Zalău victoria era importantă în vedere îndeplinirii obiectivului: o clasare în primele cinci locuri.
Prima mare ocazie i-a aparţinut Zalăului, în minutul 12, prin Maior Istvan, care a reluat din cădere o centrare a lui Vlad Lung, dar balonul a trecut puţin pe lângă stâlpul din dreapta. Gazdele au replicat imediat, prin Siricov, dar şutul acestuia, de la aproximativ 30 de metri, a fost respins în corner de Claudiu Chiş.
Ocaziile au început să fie tot mai rare odată cu trecerea timpului, iar până la pauză niciuna dintre echipe nu a reuşit să înscrie.
Gazdele au început mai bine partea secundă şi au irosit o ocazie mare prin Contor, în minutul 47.
Negrean a fost şi el aproape de a deschide scorul pentru FC Zalău, în minutul 50, dar şutul său la colţul lung a trecut puţin alături.
Cea mai mare ocazie s-a consumat însă în minutul 65. Zalăul a beneficiat de o lovitură liberă de la aproximativ 35 de metri, Bode a centrat lung în careu, de unde Cosmin Cosma a reluat cu capul milimetric pe lângă poartă.
Patru minute mai târziu a venit replica echipei gazdă, care a reuşit să înscrie, prin Alexandru Siricov, care l-a învins pe Claudiu Chiş cu un şut la colţul lung, din marginea careului.
Din păcate, până la final Zalăul nu a mai reuşit nici măcar să înscrie golul egalizator, pierzând astfle penultimul meci susţinut în deplasare, în acest sezon.
FC Zalău: Claudiu Chiş – Vlad Lung, Cosmin Cosma, Cătălin Anghel, Vlad Negrean (min. 80, Raul Silaghi), Mihai Bode, Cosmin Sabou, Raul Stanciu (min. 75, Claudiu Cornaci), Viorel Ionaşcu (min. 70, Gabriel Ţiriac), Codruţ Ardelean (min. 46, Andrei Teglaş). Antrenori: Marius Paşca şi Cristian Oros

Leave a Comment