FC Zalău, fără trei titulari în meciul cu CS Oşorhei

Adversara zălăuanilor de vineri după-amiaza se situează pe penultima poziţie în clasamentul Seriei a V-a, însă antrenorii Constantin Olariu şi Cristian Oros nu pot dispune de Florin Istrate, Raul Stanciu şi Alberto Vălimăreanu, toţi trei fiind suspendaţi pentru cumul de cartonaşe galbene

FC Zalău traversează una dintre cele mai bune perioade de după promovarea în Liga a III-a. Fotbaliştii pregătiţi de Constantin Olariu şi Cristian Oros au obţinut şase victorii şi o remiză în ultimele şapte etape, pierzând doar primele două meciuri susţinute în actualul sezon.
În etapa de la finalul acestei săptămâni, „alb-albaştrii” vor întâlni formaţia bihoreană CS Oşorhei, echipă situată pe penultimul loc în Seria a V-a, cu un singur punct acumulat.
La prima vedere, zălăuanii au o misiune uşoară vineri după-amiaza, însă, cei doi tehnicieni nu se pot baza pe trei dintre cei mai valoroşi jucători din lot. Florin Istrate, Raul Stanciu şi Alberto Vălimăreanu sunt nevoiţi să privească meciul de pe margine, din cauza cumului de cartonaşe galbene.
„CS Oşorhei nu a obţinut rezultate bune în primele etape, dar cu siguranţă nu va fi un meci uşor, mai ales că ne lipsesc trei jucători de bază pentru acest meci. Partida trebuie tratată cu maximă seriozitate şi sper ca cei care le vor lua locul celor suspendaţi să se ridice la nivelul jocului”, a afirmat preşedintele Ioan Morar.
Partida dintre FC Zalău şi CS Oşorhei este programată la ora 15, pe Stadionul Municipal.
Programul complet al etapei a X-a: FC Zalău – CS Oşorhei, Gaz Metan II Mediaş – CS Iernut, FC Bistriţa – Viitorul Ulmeni, Comuna Recea – Unirea Jucu, AFC Hermannstadt – Metalurgistul Cugir, Recolta Dorolţ – Avântul Reghin şi Unirea Dej – ASA Târgu Mureş II.

Leave a Comment