FC Zalău, două amicale înaintea stagiului de pregătire de la Sovata

Reveniţi din vacanţă la începutul acestei săptămâni, jucătorii de la FC Zalău vor pleca duminică într-un stagiu de pregătire de şapte zile, în staţiunea Sovata. Până atunci însă, „alb-albaştrii” şi-au programat două jocuri de verificare, ambele cu echipe din Liga a IV-a Sălaj.

Primul meci amical a avut loc chiar ieri după-amiază, de la ora 18, pe terenul echipei CS Barcău Nuşfalău, iar al doilea este programat mâine, de la ora 9, la Jibou, în faţa echipei Rapid.
La antrenamentele din această săptămână s-au prezentat şi cinci jucători noi printre ei numărându-se şi doi sălăjeni: mijlocaşul zălăuan Mihai Bode, care revine astfel acasă, după ce în sezonul trecut a evoluat la Bihorul Beiuş şi Anghel Cătălin, de la CS Barcău Nuşfalău. Ceilalţi trei jucători aduşi în probe sunt: Mădălin Trip, de la Bihorul Beiuş, Ovidiu Chirciu, de la Târgu Jiu şi Paul Gabriel.
Nu se mai regăsesc în lotul actual portarul George Cosma şi jucătorii de câmp Răzvan Nicorici, Cristian Păcurar şi Cosmin Cosma. Primii trei s-au despărţit de FC Zalău după ce conducerea a decis să renunţe la serviciile lor, în timp ce fundaşul Cosmin Cosma a ales să plece, din nou, la muncă în Anglia.
Deşi era aşteptat în această săptămână la antrenamente, atacantul Marius Pastor, considerat unul dintre cei mai valoroşi din serie, nu a ajuns încă sub comanda antrenorilor Paşca şi Oros. Pastor a evolua în sezonul trecut la Unirea Ungheni, formaţie care se pare că nu se va mai înscrie în campionat şi în sezonul viitor. „Pe Pastor îl aşteptăm în continuare, însă are mai multe oferte şi este de aşteptat să le analizeze pe toate, iar abia apoi să ia o decizie finală”, ne-a declarat preşedintele Ioan Morar.

Leave a Comment