FC Zalău caută înlocuitor pentru Vlad Lung

Chiar dacă perioada transferurilor s-a încheiat de mai bine de o săptămână, preşedintele Ioan Morar ne-a dezvăluit că intenţionează să aducă la echipă un jucător liber de contract, care-l va înlocui pe Vlad Lung, cel care a părăsit echipa după meciul cu Gloria Progresul Bistriţa

Rămas fără Vlad Lung, după ce acesta a părăsit echipa la finalul partidei cu Gloria Progresul Bistriţa, antrenorul Călin Pop a fost nevoit să-l trimită în primul „11” pe Alberto Vălimăreanu, jucător ce nu a mai evoluat pe postul de fundaş. Lipsa lui Vlad Lung s-a văzut în partida de la Baia Mare, pierdută cu scorul de 0 – 1 de echipa zălăuană, lucru recunscut de tehnicianul zălăuan. „Vălimăreanu mai are de muncit pentru a putea juca aşa cum mi-aş dori pe acest post. Vlad Lung a lăsat un gol destul de mare în echipă, fiindcă atât în acest sezon, cât şi în campionatul trecut, a fost un jucător de bază. Ne-am pus mari speranţe în el, dar, din păcate ne-a întors spatele şi ne-a lăsat descoperiţi pe acest post”, a declarat antrenorul Călin Pop.
Şi preşedintele Ioan Morar a recunoscut că s-a văzut lipsa fundaşului Vlad Lung în partida de la Baia Mare. „S-a văzut lipsa lui Vlad Lung, iar Vălimăreanu a jucat cam la 60 la sută din potenţialul pe care-l avea Vlad Lung”, a afirmat oficialul zălăuan care intenţionează să aducă un înlocuitor pentru Vlad Lung, chiar dacă perioada transferurilor s-a încheiat. „Chiar dacă perioada transferurilor s-a încheiat, ne gândim să aducem un înlocuitor pentru Vlad Lung. Căutăm un jucător liber de contract, care nu are obligaţii faţă de niciun alt club şi sper să-l găsim cât mai repede. Nu putem să mergem în această formulă până la finalul turului, fiindcă urmează meciuri grele, iar lipsa unui jucător din formula de bază se vede”, consideră conducătorul grupării zălăuane.
Vlad Lung a evoluat la FC Zalău încă din perioada junioratului, iar după partida cu Gloria Progresul Bistriţa s-a învoit pentru câteva zile, motivând că pleacă în Austria, la sora sa, fiindcă este bolnavă. Motivul a fost, însă, cu totul altul, iar fundaşul zălăuan nu s-a mai întors la echipă.

Leave a Comment