FC Zalău a transferat un atacant din Liga a II-a

Formaţia pregătită de Călin Pop a plecat ieri într-un stagiu de pregătire la Ocna Şugatag, iar joi va susţine un amical împotriva celor de la Sighetu Marmaţiei

Aduşi cu surle şi trâmbiţe la Zalău, cei trei jucători de lot naţional, după cum i-a prezentat, bihorenii Remus Varodi, Octavian Cîrjan şi Vasile Petroiu nu au fost pe placul antrenorului Călin Pop, care a decis să renunţe rapid la serviciile lor.
Oficialii clubului au căutat alte variante care să acopere posturile deficitare, reuşind să-l transfere săptămâna trecută pe atacantul sătmărean, Adrian Marinaş, fotbalist ce a evoluat ultima oară în Liga a II-a, la Olimpia Satu Mare.
Marinaş a început fotbalul la Liceul cu Program Sportiv din Satu Mare, iar la scurt timp a ajuns la someşul Satu Mare, sub comanda antrenorul Dacian Nastai, fiind coleg de generaţie cu stelistul Florin Gardoş şi cu Adrian Sălăgean, de la FC Vaslui. La Olimpia Satu Mare a ajuns în urmă cu mai bine de trei ani. Marinaş a bifat puţine minute în Liga a II-a, fiind rezervă aproape la fiecare meci, iar în pauza de iarnă, a fost anunţat de antrenorul Tiberiu Csik că nu mai face parte din lotul cu care Olimpia va aborda returul campionatului.
În situaţia lui s-a aflat şi Daniel Molnar, un alt fotbalist sătmărean ajuns săptămâna trecută la FC Zalău, care evoluează pe postul de mijlocaş.
Lotul care va pleca în cantonament: portari – Cristian Man, Edgars Portnojs; jucători de câmp – Vlad Lung, Cosmin Cosma, Daniel Supuran, Sebastian Moroti, Mihai Cherecheş, Viorel Ionaşcu, Gabriel Ţiriac, Daniel Bogman, Daniel Molnar, Andrei Lăcătuş, Mihai Gui, Paul Chiş, Alexandru Pop, Raul Silaghi, Radu Marian şi Adrian Marinaş. Antrenori: Călin Pop şi Cristian Oros

Vom reveni cu alte detalii.

One Thought to “FC Zalău a transferat un atacant din Liga a II-a”

  1. Anonim

    foarte bine ca a ajuns la fc zalau,din liga 2,sper sa ajute echipa si sa de ie cati mai multe goluri

Leave a Comment