FC Armătura Zalău a rămas o „familie”

Foştii componenţi din perioada de gloriei a echipei FC Armătura Zalău, desfiinţată la finalul anului 2005, s-au reunit şi în acest an, la fel ca la sfârşitul anului trecut, pentru a depăna amintiri din perioada petrecută împreună la clubul de la poalele Meseşului. Iniţiativa i-a aparţinut şi în acest an directorului sportiv de la acea vreme, Birtalan Attila, evenimentul având loc vineri seara, în sala de sport a Şcolii Generale „Corneliu Coposu” din Zalău.
Faţă de anul trecut au fost prezente câteva nume noi, portarul Filip Lăzăreanu şi mijlocaşul George Hexan, cei doi fiind colegi de echipă şi în meciul de vineri.
Din lotul A au făcut parte: Călin Pop, Claudiu Cornaci, Cristian Oros, Alexandru Pop, Gabriel Vaşvari, Cosmin Sabău, Marius Muntean, Bogdan Unguruşan, Marius Cozma şi Marcel Petrean, ultimul având funcţia de vicepreşedinte pe vremea când FC Armătura avea un cuvânt de spus în Divizia B.
Lobul B a fost alcătuit din: Filip Lăzăreanu, Leo Grozavu, Claudiu Mutu, Laurenţiu Mândru, George Hexan, Gigi Gorga şi Birtalan Attila. Directorul tehnic de la acea vreme, Florin Mureşan şi fundaşul Sergiu Lonca au ajuns doar la masa festivă organizată la Hanul Drumeţilor.
Au mai fost prezenţi la întâlnire atacantul Marian Ignat, delegatul echipei, Zoltan Ardelean şi medicul Pavel Bogdan.
„Mă bucur că reuşim să ne întâlnim după atâţia ani. Iniţiativa lui Birtalan Attila este extraordinară. În vară vor fi zece ani de când am venit la Zalău. Chiar spuneam că aş mai veni o dată să antrenez la Zalău dacă aş mai colabora cu aceeaşi oameni, pentru că împreunp cu jucătorii şi conducerea de atunci ne-am simţit foarte bine împreună. Pot spune că este un prilej de sărbătoare pentru noi”, a declarat la finalul meciului Leo Grozavu.
Absent la prima întâlnire, portarul Filip Lăzăreanu consideră că, în ciuda faptului că au trecut şapte ani de la desfiinţarea echipei, FC Armătura ar face faţă şi acum în al doilea eşalon. „Din păcate anul trecut nu am reuşit să ajung, dar regret că nu am reuşit să fiu prezent pentru că în acest an m-am simţit foarte bine. Este păcat că nu mai suntem în aceeaşi echipă, pentru că, cu uşoare îmbunătăţiri cred că am face faţă chiar şi la nivelul Ligii a II-a. Zalăul are un loc aparte în inima mea pentru că pot spune că de aici am în fotbal. Au fost doi ani minunaţi la Zalău”, a declarat portarul Filip Lăzăreanu.
Prima reîntâlnire de la desfiinţarea echipei a avut loc la finalul anului trecut, iar Birtalan Attila a precizat că doreşte ca acest eveniment să devină o tradiţie.

2 Thoughts to “FC Armătura Zalău a rămas o „familie””

  1. Anonim

    fix. punct. [pana acum,nici un comentariu.

  2. Anonim

    fix, punct. niciun comentariu! mare eveniment!

Leave a Comment