Fabian Birău nu va mai evolua la Zalău

Centrul transferat în urmă cu două sezoane de la Club Volei Municipal Tomis Constanţa nu va mai evolua în campionatul următor pentru Volei Municipal Zalău, noua sa echipă fiind, cel mai probabil, Banatul Caransebeş

Volei Municipal Zalău nu se va mai putea baza în sezonul următor pe Fabian Birău, unul dintre cei mai valoroşi centri din campionatul intern, conducerea clubului zălăuan transferându-l, în locul acestuia, pe Răzvan Olteanu, de la Dinamo Bucureşti. Centrul originar din Oţelul Roşu şi-ar fi dorit să continue şi în sezonul viitor cu formaţia de la poalele Meseşului, dar conducerea Volei Municipal Zalău nu a fost de acord cu pretenţiile financiare ale jucătorului. Deşi este o nou-promovată, Banatul Caransebeş are gânduri mari în sezonul viitor, preşedintele Cristian Stepănescu sperând ca echipa pe care o conduce să se claseze pe unul dintre primele şase locuri la finalul ediţiei viitoare de campionat. Echipa din Caransebeş a reuşit o serie de achiziţii importante pentru noul sezon: Dan Borota (Nice Volley Ball – Franţa) Todor Filip (SCMU Craiova), Ionuţ Teleleu (Phoenix Şimleu Silvaniei), Ivan Todorovic (Canteleu Maromme – Franţa), Vladimir Jovic (SCMU Craiova) şi Vladan Aleksic (SCMU Craiova), iar lista pare să fie completată de Fabian Birău, cu toate că jucătorul a afirmat că, deocamdată nu a semnat cu nicio echipă. „Nu am semnat încă cu cei de la Banatul Caransebeş. Abia am revenit din vacanţă şi aştept, în continuare, oferte, dacă a picat varianta cu echipa din Zalău”, ne-a afirmat fostul voleibalist al Zalăului.
Până să ajungă la Remat Zalău, Fabian Birău a evoluat la Petrom Ploieşti (2004- 2005), în campionatul din Franţa, la echipele Avignon Volley-Ball (2005 – 2008), Volley-Ball Nice (2008 – 2011) şi Tomis Constanţa (2011 – 2012).

 

One Thought to “Fabian Birău nu va mai evolua la Zalău”

  1. Anonim

    Gresit. Clubul nici macar nu l-a contactat pe Fabian. Despre ce vorbim aici. Pana laurma, cine-i clubul, marcel doru tirle?

Leave a Comment