Exclusiv: Şase voleibalişti de la Remat, convocaţi la lotul naţional

Pe adresa Clubului Sportiv Remat Zalău a ajuns, în cursul zilei de luni, un fax prin care Federaţia Română de Volei a anunţat numărul şi numele jucătorilor care vor fi convocaţi la lotul naţional de seniori al României, în vederea pregătirii turneelor de calificare la Campionatul European din 2013.

„Vă facem cunoscut că lotul naţional de seniori va începe un stagiu de pregătire, în perioada 06.08.2012 – 17.09.2012, în vederea participării la Campionatul European. De la clubul dumneavoastră (Remat Zalău, n.r.) sunt convocaţi sportivii: Fabian Birău, Adrian Feher, Mihai Gheorghiţă, Mihai Mărieş, Răzvan Mihalcea şi Andrei Stoian. Prezentarea la cantonament se va efectua în data de 06.08.2012, la ora 12, la Zalău, cu paşaport sau carte de identitate”, se arată în faxul trimis de FRVolei şi semnat de secretarul general, Viorel Manole.

Tot în data de 6 august este programată şi reunirea campioanei Remat Zalău, formaţia zălăuană şi lotul naţional urmând să efectueze şi câteva jocuri de verificare.

One Thought to “Exclusiv: Şase voleibalişti de la Remat, convocaţi la lotul naţional”

  1. Anonim

    Clubul Sportiv Şcolar Zalău a câştigat o medalie la ediţia din acest an a Campionatului Naţional de atletism, rezervat juniorilor, prin atletul Gal Tamaş. Sportivul zălăuan a început activitatea la CSS Zalău, fiind descoperit de antrenorul Nelian Ianchiş, însă de aproximativ un an, de pregătirea sa se ocupă antrenorul Nicolae Radu Rus.
    Gal Tamaş a concurat în proba de 1.500 de metri plat, terminând cursa pe poziţia a treia, cu timpul de 4 minute, 9 secunde şi 12 sutimi.
    Locul întâi a fost ocupat de suceveanul Ilie Bogdan (4:08.57), iar pe poziţia secundă s-a situat Bogdan Bălăşoiu (4:08.87) din Buzău. Atletul zălăuan a concurat şi în proba de 800 metri pat, la finalul căreia s-a clasat pe locul patru, cu timpul de un minut, 57 de secunde şi 46 de sutimi.
    Şi Liceul cu Program Sportiv „Avram Iancu” a avut reprezentanţi la Campionatul Naţional de la Bucureşti, cel mai bun rezultat fiind înregistrat de Paul Parnău, în proba de 3.000 metri obstacole, atletul zălăuan casându-se pe poziţia a şasea, cu timpul de 10 minute, 29 de secunde şi 99 de sutimi.
    De la CSM Zalău au participat aruncătorii de greutate Cristian Vlaic şi Cătălin Paşca. Primul s-a clasat pe locul şapte cu o aruncare ce a măsurat 13,16 metri, iar al doilea a ocupat poziţia a noua, cu aruncarea de 11,09 metri.

Leave a Comment