Exclusiv: Călin Pop a demisionat de la FC Zalău

Deranjat de evoluţia modestă pe care echipa a avut-o în play-out-ul campionatului, dar mai ales de faptul că nu a avut la dispoziţie un lot valoros, antrenorul echipei FC Zalău, Călin Pop, a anunţat conducerea clubului la finalul partidei de vineri că nu va mai continua pe banca tehnică decât în anumite condiţii. „La finalul meciului cu Turda, am purtat o discuţie cu cei din conducere şi i-am anunţat că îmi dau demisia. Cu un asemenea lot nu se poate face performanţă. I-am spus că voi rămâne la echipă numai dacă se vor aduce jucători valoroşi, cu care putem face o figură frumoasă în sezonul următor. Ştiu că totul se rezumă la bani, iar fără susţinere financiară nu poţi face performanţă, însă, cu lotul pe care l-am avut în acest an nu avem nicio şansă în sezonul următor. Toată lumea spunea la un moment dat că nu promovăm jucători tineri din judeţ, iar acum s-a adeverit că, aşa cum am mai spus, fotbaliştii din judeţ nu au valoare de Liga a III-a. Urmează să vedem ce se va întâmpla în perioada următoare, de ce susţinere financiară vom beneficia şi ce lot putem forma pentru sezonul următor, apoi voi lua o deizie finală în ceea ce priveşte viitorul meu la FC Zalău”, a declarat tehnicianul echipei zălăuane.

Totuşi, Călin Pop pare să fie agreat, în continuare, de preşedintele Ioan Morar, oficialul clubului zălăuan spunând că antrenorul nu are aproape nicio vină pentru clasarea modestă de la finalul sezonului. „Nu cred că se pune problema ca el să plece de la echipă. Este normal să fie deranjat de faptul că a avut un lot subţire la dispoziţie, cu care nu a reuşit să obţină ceea ce şi-a propus. Totul se rezumă la bani, iar faptul că nouă ni s-a redus bugetul exact la mijlocul campionatului, ne-a afectat foarte mult. Sper ca lucrurile să se îndrepte în această vară şi să beneficiem de bugetul pe care l-am avut îniţial. Cu bugetul pe care l-am avut la începutul sezonului, sunt sigur că putem termina între primele patru echipe în campionatul următor. Suntem în tratative cu mai mulţi jucători valoroşi, care aşteaptă să le dăm un răspuns, dar, până nu vom şti cu exactitate ce susţinere financiară vom avea nu putem lua nicio decizie”, a afirmat Ioan Morar.
Călin Pop a preluat pentru a doua oară FC Zalău în luna ianuarie a acestui an, după ce Vasile Jula renunţat la funcţia de antrenor principal.

One Thought to “Exclusiv: Călin Pop a demisionat de la FC Zalău”

  1. Anonim

    Oare care sa ie performanta acestui antrenor care de ani buni face doar act de prezenta la postul lui de baza ?! A astepta doar jucatori facuti de altii -cand tu nu ai facut niciunul – este penibil! Cel putin .

Leave a Comment