Elevi din şase localităţi au alergat la Crosul „Mişcare pentru fiecare” de la Dragu

Ajuns la cea de-a treia ediţie, Crosul „Mişcare pentru fiecare”, a avut loc luni la Dragu, în organizarea Şcolii Gimnazile din Dragu şi a Asociaţiei Judeţene Sportul pentru Toţi în parteneriar cu Primăria Dragu şi Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Sălaj. Au fost prezenţi elevi din localităţile Someş Odorhei, Almaşu, Bălan, Gîlgău Almaşului, Dragu şi Aşchileu (judeţul Cluj). Lupta pentru un loc pe podium a fost acerbă, dar la final au fost câştigători toţi elevii participanţi, pentru faptul că au ales să facă mişcare pentru câteva ore.
A fost organizat un cros de 800 de metri doar pentru elevii din clasele I – IV ai Şcolii Gimnaziale din Dragu, cursa la masculin fiind câştigată de Haiduc Lingurar, iar la feminin, de Mara Lăcătuş.
S-au mai organizat două crosuri de 2 kilometri pentru elevii din clasele V – VIII din cele şase localităţi mai sus menţionate. Crosul la masculin a fost câştigat de Marius Botiş, de la Şcoala Gimnazială „Vasile Lucăcel” din Someş Odorhei, iar la feminin s-a impus Loredana Giloan, elevă la Şcoala Gimnazială din Aşchileu Mare.
Elevii clasaţi pe primele trei locuri la fiecare categorie au primit tricouri, diplome şi premii constând în articole sportive din partea organizatorilor. A fost organizată şi o tombolă cu premii constând în palete de badminton, o minge de volei, un joc de şah, unul de remi şi tricouri.
Cosmin Ardelean, profesor de educaţie fizică şi sport în cadrul Şcolii Gimnazile din Dragu a ţinut să-i felicite la final pe toţi elevii participanţi, mulţumindu-le, totodată, celor implicaţi în organizarea acestui eveniment.

Leave a Comment