Egalate pe final de meci

Egalate pe final de meci

Handbalistele de la HC Zalau s-au intors cu un punct de la Buzau, insa puteau obtine maximul de puncte, fiindca au condus aproape pe toata durata reprizei secunde

HCM Hidroconcas Buzau – HC Zalau 22 – 22 (10 – 10)

Handbal Club Zalau a terminat la egalitate partida sustinuta ieri, in deplasare, in fata echipei HCM Hidroconcas Buzau, intr-un meci contand pentru etapa a II-a din returul Ligii Nationale. Scorul final al meciului a fost 22 – 22, insa, jucatoarele pregatite de Tadici si Radulescu au condus aproape pe toata durata reprizei secunde. Pauza le-a gasit pe cele doua grupari la egalitate, scor 10 – 10, iar repriza a doua a inceput cu un moment de reculegere in memoria handbalistului Marian Cozma, injunghiat sambata noaptea intr-un restaurant din Ungaria. Cele care au avut mai mult prim-planul in partea secunda au fost zalauancele, care au condus pe rand cu 14 – 12, 16 – 14, 18 – 16, 20 – 18 si 22 – 20. Insa, la scorul de 22 – 20, inregistrat in minutul 57, Adriana Holhos a ratat o lovitura de la sapte metri, iar pana la final gazdele au reusit egalarea.

Trebuie insa mentionat ca, din minutul 54, pana in minutul 56, HC Zalau a evoluat numai in patru jucatoare, dupa ce arbitrii au eliminat doua handbaliste zalauance. Chiar daca echipa sa a obtinut un punct, managerul Gheorghe Tadici nu parea multumit de rezultatul final. Doua puncte ar fi fost fenomenale pentru noi. Asa, de acum nu mai avem voie sa pierdem nici un meci pe teren propriu, cu exceptia celor doua partide cu Rulmentul si Oltchim. Vom incerca sa recuperam punctele pierdute acasa la Roman sau chiar la Galati. Azi nu am castigat un punct, ci am pierdut un punct. De partea cealalta, antrenorul echipei din Buzau, Romeo Ilie, a declarat ca rezultatul din final este echitabil. A fost un meci echilibrat. Am condus pe rand ambele echipe, insa, in partea a doua mai mult a condus Zalaul. Parerea mea este ca rezultatul final este echitabil. Cea mai buna marcatoare din echipa zalauana a fost Alina Czeczi (7), urmata de Dana Babeanu (6), Georgiana Coadalata (5), Adriana Holhos (3) si Mihaela Ivan (1). Pentru HC Zalau vor urma doua partide consecutive pe teren propriu, prima urmand sa aiba loc la finalul acestei saptamani, in compania echipei U Jolidon Cluj, iar peste doua saptamani, la poalele Mesesului va veni Rulmentul Urban Brasov.

Leave a Comment