Egal „in extremis” obţinut de HC Zalău la Roman

HCM Roman – HC Zalău 22 – 22 (9 – 7)

HC Zalău a obţinut un punct important în deplasarea de joi, de la Roman, în faţa HCM-ului din localitate, după ce formaţia condusă de Cornel Bădulescu a avut la un moment dat şi cinci goluri avans.
Formaţia zălăuană a egalat situaţia pe tabelă pentru prima dată abia în minutul 45, la scorul de 15 – 15.
Finalul de meci a găsit echipa managerului Gheorghe Tadici în atac, având doar 15 secunde la dispoziţie. Gabriela Szucs şi-a luat inima-n dinţi, aruncând la poartă exact în ultima secundă, de la aproximativ opt metri, marcând golul egalizator, prin care HC Zalău a obţinut prima remiză din acest sezon, una care ar putea conta enorm în economia clasamentului. Egalate când nimeni nu se mai aştepta, după ce au condus şi la cinci goluri, handbalistele Romanului au izbucnit în lacrimi la finalul partidei, gândindu-se că au scăpat printre degete o victorie mare, împotriva medaliatei cu bronz din sezonul trecut.
Cea mai bună marcatoare pentru HCM Roman a fost Gulnara Garipova, cu 7 reuşite – toate de la 7 metri, iar pentru Zalău, cele mai multe goluri le-a marcat Loredana Pera, 8 – toate din aruncări de la şapte metri.

One Thought to “Egal „in extremis” obţinut de HC Zalău la Roman”

  1. Constatare

    Golul lui SZUCS a fost de la 16-17 metri cand mai erau 5 secunde de joc . De ce nu va intresati corect ?Tot ea putea sa duca echipa cu 3 min inainte de final in avantaj de 2 goluri la 19-18 pt Zalau , dar a ratat de la 6 m singura cu portarul, la fel ca Badita sau Pera, care au ratat si contraatac + unul Szucs Gabi . altele si altele , dar ele zic ca sunt jucatoare mari ? Arbitrele au facut praf jocul .. Interesele lor conteaza ..

Leave a Comment