Echipa Şcolii Gimnaziale din Şimişna, campioană judeţeană la handbal feminin

Opt echipe au fost calizicate la faza judeţeană a Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar la disciplina handbal feminin, iar competiţia a avut loc în sala de sport a Liceului cu Program Sportiv „Avram Iancu” Zalău şi în sala de sport a Şcolii Gimnaziale „Corneliu Coposu” din Zalău. Cele opt echipe au fost împărţite în două grupe a câte patru echipe, iar în finala competiţiei s-au calificat Şcoala Gimnazială din Şimişna şi Şcoala Gimnazială „Avram Iancu” din Halmăşd. Echipa şcolii din Şimişna, pregătită de profesorul Emil Pocol s-a impus cu scorul de 8 – 4, obţinând calificarea la faza zonală.
„Sunt foarte mulţumit că o şcoală atât de mică cum este cea din Şimişna să ajungă să câştige în faţa unor echipe de la oraş, la care au evoluat şi jucătoare legitimate la CSS Zalău. Am câştigat locul întâi în grupa de la Şcoala Gimnazială „Corneliu Coposu”, iar în finală am jucat cu ocupanta locului întâi din cealaltă grupă, Şcoala Gimnazială „Avram Iancu” din Halmăşd. Am câştigat cu 8- 4 şi vom reprezenta cu cinste judeţul la faza zonală”, a declarat profesorul de sport, Emil Pocol.
Şi directorul şcolii, Ioan Pop şi-a arătat satisfacţia pentru rezultatul obţinut de şcoala pe care o reprezintă. „Ne bucurăm foarte mult pentru succesul obţinut. La noi în şcoală, handbalul este o tradiţie, muncim mult pentru acest lucru, s-a creat o adevărată emulaţie în şcoală după ce am câştigat celelalte etape. Este o bucurie atât pentru noi, cât şi pentru copii. Este o mândrie şi pentru comunitate, fiindcă o şcoală din mediul rural a reuşit această performanţă. La această performanţă stă munca domnului Emil Pocol, dar şi baza sportivă de care dispune în şcoala noastră şi sperăm să menţinem această tradiţie în şcoală”.
Şcoala Gimnazială „Simion Bărnuţiu” Bocşa, Şcoala Gimnazială „Corneliu Coposu” Zalău, Şcoala Magiară Cehu Silvaniei, Şcoala Gimnazială Agrij, Liceul Tehnologic „Cserey Goga” Crasna şi Şcoala Gimnazială Dragu au fost celelalte şase participante la faza judeţeană.
Faza zonală este programată în perioada 2 – 4 aprilie, la Satu Mare.
Echipa Şcolii Gimnaziale din Şimişna a fost alcătuită din: Denisa Purcar, Narcisa Dolha, Andreea Pocol, Alexandra Bonde, Sara Hăşmăşan, Georgiana Măgurean, Andreea Mârză, Andreea Gomboş, Raluca Dolha şi Maria Pop. Antrenor: Emil Pocol

One Thought to “Echipa Şcolii Gimnaziale din Şimişna, campioană judeţeană la handbal feminin”

  1. Anonim

    Felicitari echipei de handbal fete de la Simisna,antrenorului precum și primarului!

Leave a Comment