Echipa de volei a Zalăului caută înlocuitor pentru antrenorul Marius Lazăr

Rezultatele din ultima perioadă înregistrate de echipa de volei a Zalăului şi poziţia din clasament au tulburat apele la SCM, managerul Adrian Feher arătându-se dezamăgit de jocul echipei antrenate de Marius Lazăr. Voleibaliştii zălăuani au pierdut ultimele patru meciuri susţinute în campionat, iar marţi, în sferturile Cupei României, s-au întrebuinţat serios pentru o victorie cu 3 – 0 împotriva celor de la Ştiinţa Explorări Baia Mare.

Formaţia de la poalele Meseşului se află pe locul 9 după şapte etape, o poziţie mult sub aşteptări, însă, trebuie menţionat şi faptul că zălăuanii au întâlnit în ultimele patru etape echipele clasate pe primele patru locuri.

Dezamăgit de parcursul echipei din ultima perioadă, Adrian Feher a precizat că sunt şanse mari ca la cârma echipei să ajungă un antrenor străin în perioada imediat următoare.

„Suntem în discuţii avansate cu un antrenor din străinătate, care ar putea ajunge la Zalău chiar în aceste zile. Nu este exclus să ne despărţim şi de o serie de jucători în această iarnă, fiindcă sunt voleibalişti care nu s-au ridicat la nivelul aşteptărilor noastre”, a afirmat managerul echipei zălăuane.

Se pare că este vorba despre un antrenor italian, care ar putea ocupa funcţia de antrenor la SCM Zalău chiar înaintea partidei de sâmbătă, cu Unirea Dej.

 

2 Thoughts to “Echipa de volei a Zalăului caută înlocuitor pentru antrenorul Marius Lazăr”

  1. H

    Puneți-l pe Tadici! Cred ca se pricepe!!! Ăsta-i “bun,”nu numai la handbal!!!

  2. Anonim

    La volei trbuie sa plece urgent regele PĂCĂNELELOR Feher . Acolo este nenorocirea !!!
    Nu se lăuda că el a facut echipa asta de străini cu niscaiva comisioane grase , bune la păcănele?

Leave a Comment