Echipa de handbal, fără galerie la ultimele două meciuri de pe teren propriu

Deşi au fost prezenţi la ultimele două partide pe care Handbal Club Zalău le-a susţinut pe teren propriu, membrii galeriei „Ultra Boys Zalău” au refuzat să le susţină pe handbalistele zălăuane, aşa cum au făcut-o la meciurile anterioare. Totul a pornit de la o discuţie între reprezentantul galeriei, Gheorghe Mândruţ alias „Ultras Gicu” şi antrenorul secund al echipei, Elena Tadici. Discuţia a avut loc înaintea partidei dintre HC Zalău şi Rapid Bucureşti, desfăşurată în 15 februarie şi încheiată cu scorul de 43 – 35.
Reprezentantul galeriei zălăuane a dorit să afişeze câteva bannere pe plasa din spatele unei porţi, dar a fost oprit de antrenoarea Elena Tadici, aceasta informându-l că, potrivit regulamentului EHF şi FRH, reclamele pe care sunt afişate numele sponsorilor nu pot fi acoperite.
„Federaţia Europeană de Handbal ne-a comunicat că bannerele cu sponsorii nu mai pot fi puse pe plasa din spatele porţilor, astfel că le-am comunicat sponsorilor să-şi confecţioneze reclame care pot fi aşezate pe suprafaţa de joc, de-o parte şi de alta a porţilor. Din câte am înţeles de la nevasta-mea, a fost o discuţie între ea şi Gicu înaintea meciului cu Rapid, spunându-i că nu pot fi acoperite reclamele cu sponsorii, iar dacă doreşte să afişeze mesajele pregătite de ei, acestea pot fi puse în partea de sus a plasei. Putea lua un scaun, fără nicio problemă, şi să le afişeze în aşa fel încât să se vadă şi bannerele lor şi reclamele sponsorilor. Nu înţeleg ce a fost atât de ieşit din comun, încât să ajungă să posteze mesaje pe reţele de socializare. Sigur că galeria are un rol important la un meci de handbal şi le-am mulţumit membrilor galeriei de fiecare dată când au fost alături de noi. Însă, regulamentele trebuie respectate, altfel riscăm să fim amendaţi”, a afirmat managerul Gheorghe Tadici.
„Doamna Tadici a venit la mine înaintea meciului cu Rapid şi mi-a spus că nu am voie să pun bannerele peste reclamele sponsorilor. M-a deranjat acest lucru şi nu am mai afişat niciun mesaj. Nu vreau să mă cert cu nimeni, dar vreau să fiu respectat, pentru că nu am beneficiat de niciun leu din partea clubului pentru a face acele mesaje sau pentru a cumpăra steaguri, fulare şi tobe. Toate au fost achiziţionate din banii noştri”, a precizat, de cealaltă parte, Gheorghe Mândruţ, care a afişat un nou mesaj pe facebook în cursul zilei de marţi: „noi, galeria, vom lua o decizie dacă vom fi prezenţi cu tobe, fulare, steaguri şi flori la partida tur dintre HC Zalău şi Kastamonu Belediyesi, din 3 martie, de la ora 17. Dacă nu vom fi prezenţi, rugăm publicul să împingă echipa spre victorie”.
Membrii galeriei zălăuane au fost prezenţi şi la partida din optimile de finală ale Cupei României, cu CSM Slatina, desfăşurată luni seara şi încheiată cu scorul de 23 – 18, fiind şi de această dată simpli spectatori.
HC Zalău va susţine următorul meci pe teren propriu miercuri, 28 februarie, împotriva ocupantei locului secund, SCM Craiova.

13 Thoughts to “Echipa de handbal, fără galerie la ultimele două meciuri de pe teren propriu”

  1. Andreea

    La eforturile pe care le face Gicu ar merita un salar din partea clubului. Va dau cateva exemple, la meciurile din cupa EHF a facut deplasare in Cehia, la urmatorul meci acasa cu Hoors a facut coregrafia cu tricolorul imens care a fost inaltat peste tribune iar la ultimul meci cu Larvik galeria a primit 20 de bilet iar Gicu a mai cumparat inca 6 bilete pt galerie cu 15 lei biletul nu cu 10 cum erau puse in vanzare. Toate astea sunt facute din banii lui personal.

    1. Anonim

      Amenda pentru mesajul anti-frh, scandalul de rasism cu alisson pineau sunt alte realizari ale marelui lider de galerie, absolvent de scoala profesionala. La meciul cu ankara a vrut sa introduca cu banner cu mesajul nu islamizarii Romaniei. Beneficiaza de intrare gratuita la meciuri asa ca are bani.

    2. Anonim

      Numai minciuni ai spus dar si aberatii gen „ar merita un salar”..

    3. Anonim

      Minciuni,minciuni,minciuni si multe aberatii

  2. Anonim

    bennerele cum scrie gicu pe facebook is de vina!

  3. Clau

    Anonime, i-o face bine femeia ta lui Ultrasu?

  4. Anonim

    si pana la urma care a fost problema? i s-a zis sa puna banneru mai sus sa nu acopere reclamele? unde e lipsa de respect? s-a suparat si si-a luat jucariile? singura lipsa de respect in ecuatie e ca Gicu a vrut sa acopere sponsorii…

  5. Anonim

    E mai bine fara galerie, sala se interconecteaza cu echipa cand joaca bine . Nu acceptati „dictatura” refulatilor” . Ce atata tevatura , ca nu mai unde niste smecheri sa se produca , iar clubul sa plateasca amenzi din cauza lor ?

  6. Anonim

    LIPSA CRASA DE RESPECT SI BUN SIMT , SA ACOPERI CU NISTE CARPE BANERELE SPONSORILOR . Cat despre salar , probabil nu gandesti cand propui asa ceva . …pentru liderul galeriei. In ce baza legala ? Clubul a ajutat galeria de nenumarate ori cu microbus ca al echipei pentru jocuri in deplasare si nu numai…” NEMULTUMITULUI I SE IA DARUL” Foarte bine !

  7. Clau

    Degeaba e mare omul atata timp cat se vorbeste de el inseamna ca e cineva? voi anonimilor daca aveti sange in instalatie de ce nu comentati unde va puteti arata fetele. Frica-i mare ???

  8. Anonim

    Cel mai bine de acum ,fara galerie cu toti pierde vara .. Vedem meciurile in liniste , fara zgomotul fara sens al acestor baieti anonimi cand ies din sala . Daca merg in deplasare e fix problema lor pe ce bani. Excursiile nu se fac pe bani clubului ! Daca nu mai merg la sala iar e fix problema lor ! Niciodata biletul de intrare NU a fost 15 lei= minciuna sfruntata pt fraieri . Ceilalti suporteri adevarati ,fara pretentii, ne vedem miercuri 28 feb la derbyul cu SCM Craiova. FORZA HCZ!

  9. Anonim

    Orice echipă din lume, fără galerie e 0(zero).Asta ca să înțelegi și tu PRUNCUL, lui TADICI.

  10. Gicu

    Niște papagali ce dracu asta i galerie ?? 10 prosti care tipa NON stop aiurea și nici măcar nu văd meciul ca stau cu spatele

Leave a Comment