Echipa de fotbal-tenis din Şimleu Silvaniei, învinsă la limită în ultimul meci al turului

La finalul săptămânii trecute s-a desfăşurat ultima etapă din turul Campionatului Naţional de tenis cu piciorul, competiţie în care, începând din acest an, activează şi Simex Şimleu Silvaniei. Emil Borz şi colegii săi de echipă s-au deplasat vineri la Cluj, pentru duelul cu formaţia locală, Victory.
Clujenii s-au impus cu 3 – 2 la final, la capătul a cinci meciuri destul de disputate. Victory conducea cu 2 – 0 după disputarea primelor două partide, în care nu a pierdut niciun set. Şimleuanii au cedat cu 5 – 11, 5 – 11 primul meci de dublu şi cu 7 – 11, 8 – 11 primul meci de simplu. Simex a redus din handicap după primul meci de triplu, în care s-a impus cu 7 – 11, 11 – 6 şi 11 – 4.
Scorul a devenit 2 – 2 după ce echipa şimleuană s-a impus în al doilea meci de dublu cu scorul de 11 – 3 şi 11 – 6. A urmat al doilea meci de triplu şi ultimul din această întâlnire, partidă câştigată de clujeni cu 2 – 0, după ce scorul pe seturi a fost 15 – 13 şi 11 – 7. Primul set a fost extrem de disputat, gazdele impunându-se în prelungiri.
Ultimele două partide din turul campionatului sunt programate la data de 1 iulie, la Salonta, unde echipa locală, Tengo Salonta, câştigătoarea Cupei Mondiale, se va duela cu JSF Cluj şi Futnet Timişoara. Partidele au fost amânate pentru prima zi din iulie deoarece la finalul săptămânii trecute a avut loc la Salonta etapă din cadrul Interligii Naţionale, în care a fost angrenată şi formaţia bihoreană.
Înaintea ultimelor două partide ale turului, pe primul loc se situează Victroy Cluj, cu 38 de puncte, urmată de Simex Şimleu Silvaniei, cu 37 de puncte şi Tengo Salonta, cu 36 de puncte. Pe următoarele trei locuri se situează JSF Cluj, CS Futnet Timişoara şi Tengo U21 Salonta.

Leave a Comment