E oficial: Marcel Doru Ţârle a fost numit director executiv la SCM Zalău

La aproximativ o săptămână de la numirea antrenorului principal al echipei de fotbal, SCM Zalău, conducerea Primăriei Zalău a desemnat şi directorul executiv al clubului înfiinţat în această vară.

Marcel Doru Ţârle va ocupa această funcţie, decizia fiind luată în cursul zilei de luni de primarul Ionel Ciunt.

„Există o procedură ce trebuie respectată, iar Marcel Doru Ţârle a fost detaşat deocamdată în funcţia de director executiv al SCM Zalău, având în vedere că până acum a fost consilierul primarului pe probleme de sport. La fel am procedat şi cu postul de contabil, deoarece nu ne permitem să avem cheltuieli în plus”, ne-a declarat primarul Ionel Ciunt.

„După o perioadă în care m-am ocupat de actele privind înfiinţarea clubului şi preluarea drepturilor de participare în Liga a III-a de la Unirea Mirşid, am fost oficializat luni în funcţia de director executiv al SCM Zalău. Îi mulţumesc domnului primar pentru încrederea acordată şi pentru faptul că are o deschidere mare pentru sport, mai ales pentru fotbal”, a precizat şi Doru Ţârle.

Tot în cursul zilei de luni s-a stabilit ca Vasile Jula, antrenorul cu care Unirea Mirşid a promovat în Liga a III-a, să preia funcţia de manager sportiv la SCM Zalău.

„Împreună cu Vasile Jula le vom acorda tot sprijinul nostru antrenorilor pentru a avea un lot cât mai bun şi pentru a ne îndeplini obiectivul, acela de a ne menţine în Liga a III-a”, a mai afirmat Ţârle.

Având în vedere că la nivelul Ligii a III-a este nevoie şi de două grupe de juniori, va fi semnat un parteneriat cu cele două cluburi private din Zalău (Atletic şi Viitorul) pentru a prelua de la fiecare a grupă de juniori până la finalul sezonului 2019 – 2020.

În aceste zile va fi definitivat şi lotul pentru noul sezon, SCM Zalău urmând să susţină miercuri, începând cu ora 17, pe Stadionul Municipal, un nou amical cu AFC Comuna Recea, formaţie ce activează în Liga a III-a.

 

 

 

Alte articole

6 Thoughts to “E oficial: Marcel Doru Ţârle a fost numit director executiv la SCM Zalău”

 1. Anonim

  urmeaza goie si alin pop, multumim psd

 2. Anonim

  Felicitări domnule tarle pentru noul post sper ca să faceți treaba buna la echipa și sa fie totul bine

 3. Anonim

  Vai de noi tot oameni incopetenti punem in functii ! Asa-i cand nu cunosti sport!

 4. T

  Târle aista îi țuică în cur pe toți primari
  Ce sportivu puli o fost și asta???

 5. Anonim

  Asta ii dator la tot Zalaul

 6. .

  Am înțeles că Târle îi nepotul lui Caraba,consilierul lui Ciunt

Leave a Comment