După 14 ani de pauză, CSM Zalău are din nou campion naţional la lupte libere

Tradiţia luptelor libere continuă la Clubul Sportiv Municipal Zalău, după aproape cinci ani de pauză. Fostul campion național, Cristian Crișan, împreună cu directorul CSM Zalău, Silviu Mureșan, au decis să reactiveze această secție, care nu a mai avut campion național de mai bine de un deceniu. Alexandru Mercea a fost ultimul campion național la CSM Zalău, performanță înregistrată în anul 2008, iar după 14 ani de pauză, clubul condus de Silviu Mureșan revine în prim-plan cu un nou campion naţional. David Rus a câştigat medalia de aur la categoria 73 de kilograme, în cadrul Campionatului Naţional Individual, rezervat copiilor cu vârste cuprinse între 11 și 13 ani. Competiția a avut loc la Medgidia, fiind prezenți peste 300 de sportivi de la diverse cluburi din România.
CSM Zalău a participat cu șapte sportivi, iar pe podium a mai urcat Rareș Iacob, la categoria 29 de kilograme, acesta devenind vicecampion național. Din delegația zălăuană au mai făcut parte: Marius Rostaș (cat. 25 kg), Tudor Sălăjan (cat. 29 kg), Ianis Bogdan (cat. 29 kg), Marcel Rostaș (cat. 32 kg) și Codruț Bob (cat. 35 kg).
„Mă bucur că am reușit să obținem un titlu de campion național după numai cinci luni de pregătire. Este un rezultat care ne dă speranțe pe viitor și cred că prin multă muncă, acești băieți, dar și alții care se pregătesc la CSM Zalău pot obține noi performanțe”, a declarat antrenorul Cristian Crișan.
În Sălaj, ultimul campion național la lupte libere a fost George Orțan, în 2014, sportiv antrenat de Gheorghe Panc și legitimat la acea vreme la CSS Zalău.

2 Thoughts to “După 14 ani de pauză, CSM Zalău are din nou campion naţional la lupte libere”

  1. […] Tradiţia luptelor libere continuă la Clubul Sportiv Municipal Zalău, după aproape cinci ani de pauză. Fostul campion național, Cristian Crișan, împreună cu directorul CSM Zalău, Silviu Mureșan, au decis să reactiveze această secție, care nu a mai avut campion națion de mai bine de un deceniu. Alexandru Mercea a fost ultimul campion național la CSM Zalău, performanță înregistrată în 2008, iar după 14 ani de pauză, clubul condus de Siliu Mureșan revine în prim-plan cu un nou campion naţional. David Rus a câştigat medalia de aur la categoria 73 de…  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment