Dumitru Dragomir: “Nu contează dacă Dinamo se face de râs şi ia 6-7 goluri, doar joacă împotriva Barcelonei”

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat, miercuri, că nu contează dacă Dinamo se va face de râs şi va primi 6-7 goluri în amicalul cu Barcelona din 11 august de pe Arena Naţională având în vedere valoarea şi numele jucătorilor catalani.
Dragomir a menţionat că din informaţiile pe care le deţine conducerea grupării din Şoseaua Ştefan cel Mare a ajuns la o înţelegere şi cu postul de televiziune care deţine drepturile TV pentru Liga I, care şi-a dat acordul ca partida Dinamo – Rapid din etapa a IV-a a Ligii I să fie reprogramată.
„S-au înţeles cu Barcelona, aşa am înţeles, am primit hârtie. Cred că cei de la Dinamo s-au înţeles şi cu televiziunea. Din ce ştiu, s-a făcut contract clar ca Barcelona să vină cu toate vedetele. Şi vor veni toţi. Aşa că eu zic că vor fi 50.000 de oameni pe stadion şi 50.000 în jurul stadionului. O să vină şi Messi, şi Iniesta, Xavi, Pique, sunt o grămadă acolo, nici nu ştii care e mai bun. Ce contează dacă Dinamo se face de râs, joacă cu Barcelona. Şi dacă ia 6-7 goluri, ce? Aşa e la fotbal, ce, e război? Nu moare nimeni. Nu cred că era bine ca echipa naţională să joace amical cu Barcelona, poate cu Spania era bine. Se putea amical, normal, dar e vorba de manageriat aici, e vorba de business aici. Îşi ia şi Barcelona nişte bani, îşi iau şi ai noştri nişte bani, e bine”, a spus Dragomir.

Leave a Comment