Dumbrava Gîlgău joacă ultima carte în lupta pentru promovare

Învinsă de Unirea Tăşnad cu scorul de 1 – 2 în manşa tur a barajului pentru promovarea în Liga a III-a, Dumbrava Gîlgău speră să obţină sâmbătă, la Gîlgău Almaşului, un rezultat care să-i permită accederea în al treilea eşalon fotbalistic al ţării.

„Totul sau nimic” poate fi numit meciul pe care Dumbrava Gîlgău, campioana judeţului Sălaj la fotbal, îl va susţine sâmbătă după-amiaza, pe teren propriu, în compania formaţiei Unirea Tăşnad, campioana judeţului Satu Mare, partidă contând din cadrul manşei retur a barajului pentru promovarea în Liga a III-a.
După un joc destul de bun, dar cu câteva erori inexplicabile în defensivă, echipa pregătită de Marius Paşca a cedat cu 1 – 2 meciul de săptămâna trecută, de la Tăşnad. Cu o mai mare atenţie din partea anumitor jucători sălăjeni, victoria putea să-i revină echipei din Gîlgău Almaşului, dar, în finalul partidei şi gazdele au avut de câteva ori şansa de a-şi majora avantajul.
„Suntem încrezători în propriile forţe. Am convingerea că putem întoarce rezultatul din tur, chiar dacă va fi un meci foarte dificil, cu încărcătură. Am văzut în această săptămână care sunt plusurile şi minusurile adversarilor şi sper că în jocul de sâmbătă nu vom repeta greşelile din partida de la Tăşnad. Vor fi schimbări şi în formula de bază, iar cei care vor alcătui primul „11”, sper să dea totul pe teren pentru a obţine promovarea. Sper să-i facem fericiţi pe suporteri, cărora le mulţumim că au fost alături de noi în număr mare la Tăşnad şi sper să vină într-un număr şi mai mare la partida de sâmbătă. Ne dorim foarte mult să promovăm în Liga a III-a”, a declarat antrenorul Marius Paşca.
Tehnicianul Unirii Tăşnad, Marius Boţan, consideră că presiunea în acest moment este pe echipa sălăjeană, care va fi nevoită să atace încă din primul minut.
„Ne-am fi bucurat dacă nu primeam gol în meciul tur. Calculele noastre s-au dat puţin peste cap, dar mergem încrezători la Gîlgău Almaşului. Presiunea este pe adversar în acest moment, iar nouă ne convine jocul pe contraatac”, a afirmat Boţan.
Dacă rezultatul după încheierea celor 90 de minute va fi 2 – 1 în favoarea echipei din Gîlgău Almaşului, vor urma două reprize de prelungiri a câte 15 minute fiecare, iar dacă rezultatul nu va fi modificat, echipa promomovată se va decide la loviturile de departajare.
O victorie cu scorul de 1 – 0 în favoarea echipei Dumbrava sau un succes la o diferenţă de cel puţin două goluri, ar duce în Liga a III-a echipa antrenată de Marius Paşca.
Partida dintre Dumbrava Gîlgău şi Unirea Tăşnad este programată sâmbătă, la ora 17:30 pe Stadionul din Gîlgău Almaşului.

Leave a Comment