Duel sălăjean la poalele Măgurii

Stadionul Măgura din Şimleu Silvaniei va fi miercuri, începând cu ora 18, gazda unui nou duel fotbalistic sălăjean, între Sportul Şimleu şi SCM Zalău. Cele două formaţii abordează acest joc de la poluri opuse, zălăuanii ocupând prima poziţie în play-out, iar şimleuanii ultimul loc. Echipa zălăuană şi-a propus cu totul altceva în acest sezon, dar în cele din urmă a ajuns în play-out, unde a înregistrat patru victorii şi o remiză.

Sportul Şimleu mai are şanse doar matematice la evitarea retrogradării, aflându-se la nouă puncte în spatele echipei aflate pe ultimul loc ce permite menţinerea în Liga a III-a.

În turul de la Zalău, SCM s-a impus cu 5 – 1.

2 Thoughts to “Duel sălăjean la poalele Măgurii”

  1. […] Stadionul Măgura din Şimleu Silvaniei va fi miercuri, începând cu ora 18, gazda unui nou duel sălăjean, între Sportul Şimleu şi SCM Zalău. Cele două formaţii abordează acest joc de la poluri opuse, zălăuanii ocupând prima poziţie în play-out, iar şimleuanii, ultimul loc. Echipa zălăuană şi-a propus cu totul altceva în acest sezon, dar în cele din urmă a ajuns în play-out, unde a înregistrat patru victorii şi o remiză. Sportul Şimleu mai are şanse doar matematice la evitarea retrogradării, aflându-se la nouă puncte în spatele echipei aflate pe ultimul… Citeste mai mult […]

    1. Celentano

      Ideal ar fi ca SCM “sa le dea “ meciul! Sa vb Ciunt cu primarul din Simleu și sa rezolva treaba! Problema e ca cei doi nu su aceiași culoare politica! Dar in fotbal ca și in agricultura, vreme și politica se poate orice!!!

Leave a Comment