Duel sălăjean la fileu

Sala Sporturilor din Zalău va găzdui sâmbătă, începând cu ora 18, partida dintre Volei Municipal Zalău şi Phoenix Şimleu Silvaniei din cadrul etapei a XXI-a a Diviziei A1

Partida dintre Volei Municipal Zalău şi Phoenix Şimleu Silvaniei nu mai poate fi considerată un derby, având în vedere poziţia celor două formaţii în clasament, dar mai ales diferenţa de valoare dintre cele două loturi.
Situată pe locul secund, la 11 puncte în faţa ocupantei locului trei, echipa antrentă de Stoyan Stoev şi Bogdan Nicolae nu mai poate pierde poziţia secundă până la finalul returului. Totuşi, vicecampionii vor să-şi respecte blazonul şi să nu facă paşi greşiţi în ultimele trei etape.
„Meciul de sâmbătă va fi unul interesant. Va fi un spectacol între cele două echipe sălăjene. Sper să vină lume multă din Şimleu Silvaniei şi să fie o atmosferă plăcută. Noi ne propunem să câştigăm acest meci”, a afirmat bulgarul Stoyan Stoev.
De cealaltă parte, Phoenix Şimleu Silvaniei vine la Zalău cu gândul de a recupera ce mai poate fi de recuperat dintr-un sezon în care nu a reuşit să se ridice la nivelul dorit de conducere şi de spectatorii prezenţi la fiecare meci în Sala „Măgura”.
„Încercăm să facem un meci bun. Cunoaştem bine adversarul, Volei Municipal Zalău a avut evoluţii bune atât în tur, cât şi în retur, dar sper să ne ridicăm la nivelul adversarei”, a afirmat, vizibil dezamăgit după eşecul cu Baia Mare, antrenorul Ovidiu Teuşan.
Partida dintre cele două formaţii sălăjene este programată sâmbătă, la ora 18, în Sala Sporturilor din Zalău.

One Thought to “Duel sălăjean la fileu”

  1. SORIN

    Degeaba aveti un lot de jucatori valorosi, daca nu aveti echipa ! Nu aveti echipa pentru ca nu aveti antrenor, incercati sa-l luati pe Sorin Pop, secundul de la Baia Mare

Leave a Comment