Duel inedit în Sala Sporturilor din Zalău

Primul derby din acest sezon al voleiului masculin românesc este programat vineri seara, de la ora 18, în Sala Sporturilor din Zalău. Duelul va fi unul special, având în vedere că pe banca tehnică a Zalăului se va afla bulgarul Stoyan Stoev, în timp ce Tomis Constanţa va fi condusă de pe margine de fiul acestuia, Martin Stoev.

Sălăjenii iubitori de volei sunt aşteptaţi vineri seara în număr cât mai mare în Sala Sporturilor din Zalău, pentru a urmări un duel inedit atât pentru voleiul sălăjean, cât şi pentru cel românesc. Va fi pentru prima dată când cele două echipe care se duelează sunt antrenate de un tată şi fiul acestuia. Vicecampioana Volei Municipal Zalău va fi condusă de pe margine de bulgarul Stoyan Stoev, în timp ce pe banca echipei campioană, Tomis Constanţa, se va afla fiul său, Martin Stoev.
„Va fi un duel interesant. Sper ca lumea să vină la sală în număr cât mai mare şi să ne susţină, fiindcă avem nevoie de sprijinul lor. Aşa cum am mai spus, avem o colaborare bună cu cei de la Constanţa, mai ales că acolo antrenează fiul meu, Martin, însă, la meciul de la Zalău lucrurile se vor schimba, pentru că fiecare va încerca să obţină victoria”, a afirmat antrenorul Zalăului, Stoyan Stoev.
„Zalăul are acelaşi punctaj ca noi, iar o victorie acolo ne va permite să fim mai liniştiţi până la finalul lunii decembrie dacă ne vom asigura o diferenţă de puncte confortabilă faţă de următoarele clasate”, a declarat pentru telegrafonline, Martin Stoev.
Antrenorul secund al Zalăului, Bogdan Nicolae, consideră că formaţia de la poalele Meseşului poate face o figură frumoasă în faţa campioanei. „Băieţii au un moral bun după victoria de la Dinamo, iar dacă vor intra motivaţi pe teren şi vor respecta toate sarcinile trasate cred că putem face o surpriză. Nu va fi un meci uşor, fiindcă întâlnim echipa campioană, dar dacă vom juca bine din punct de vedere tactic, cred că putem obţine chiar o victorie”, este de părere secundul Nicolae.
Volei Municipal Zalău vine după o victorie cu 3 – 0 obţinută pe terenul echipei Dinamo, după o pauză de trei ani în care nu a mai reuşit să se impună pe terenul formaţiei din Capitală.
Campioana Tomis Constanţa s-a impus şi ea în runda de săptămâna trecută cu scorul de 3 – 1 pe terenul echipei CS Banatul Caransebeş, dar voleibaliştii gazdă le-au pus serioase probleme constănţenilor în primele trei seturi, pe al doilea reuşind chiar să-l câştige.
Zalăul abordează jocul de vineri din fotoliul de lider, iar adversara se situează pe poziţia secundă. Partida dintre cele două formaţii este programată la ora 18, în Sala Sporturilor din Zalău şi va fi oficiată de Paul Szabo-Alexi (A1) din Oradea şi de Tudor Pop (A2) din Cluj. Observator din partea Federaţiei Române de Volei a fost delegat braşoveanul Adrian Pustiu.
Programul complet al etapei aVI-a: ACS Volei Municipal Zalău – CVM Tomis Constanţa, VCM LPS Piatra Neamţ – CS Banatul Caransebeş, Unirea Dej – Arcada Galaţi, Steaua Bucureşti – CSM Bucureşti, SCMU Craiova – Phoenix Şimleu Silvaniei, Dinamo Bucureşti – Ştiinţa Explorări Baia Mare.
Clasament:
1. Volei Municipal Zalău 5 5 0 15 – 3 14p
2. CVM Tomis Constanţa 5 5 0 15 – 4 14p
3. SCMU Craiova 5 4 1 14 – 7 11p
4. CSM Bucureşti 5 4 1 13 – 7 10p
5. Dinamo Bucureşti 5 3 2 11 – 8 9p
6. Ştiinţa Explorări Baia Mare 5 3 2 11 – 9 9p
7. Arcada Galaţi 5 1 4 8 – 12 5p
8. VCM LPS Piatra Neamţ 5 1 4 8 – 12 5p
9. CS Banatul Caransebeş 5 1 4 8 – 14 4p
10. Phoenix Şimleu Silvaniei 5 2 3 6 – 13 4p
11. Unirea Dej 5 1 4 5 – 12 4p
12. Steaua Bucureşti 5 0 5 2 – 15 1p

One Thought to “Duel inedit în Sala Sporturilor din Zalău”

  1. eva

    Fenomenul joburilor online! Tot mai multi oameni lucreaza cu noi si sunt extrem de multumiti! Oferim pe loc contract legal! Primele castiguri au fost acordate! Avem dovada platii! NU e joc piramidal si NU e MLM! Lucrati comod, 3 ore pe zi, ca operator online, si castigati 300 dolari lunar! Daca doriti detalii, trimiteti textul ”Info” la adresa de email: evakiss1956@gmail.com

Leave a Comment